Een Jaar Van Je Leven: Mirthe wil déze deelnemer eruit hebben

Mirthe

Ah oh!

Een Jaar Van Je Leven maakt inmiddels de tongen los bij menig kijker door al het nodige drama wat er zich afspeelt in de loods. Romances komen en gaan en het roddelen over elkaar wordt met de dag heftiger. En ook Mirthe en Kenzy zijn van dat laatste zeker niet vies. 

Exit

Mirthe en Kenzy hebben elkaar helemaal gevonden in de loods, en zitten samen op een roze wolk. En hoewel ze helemaal gelukkig zijn met elkaar, weten de twee ook donders goed dat ze meedoen met een spelletje. Zo bespraken ze recent nog wie ze er het liefst uit willen hebben.

Zo vindt Mirthe juist na het vertrek van Esther dat Jan-Willem ‘veel leuker is geworden’. Maar, van haar mag hij wel de volgende zijn die de loods verlaat. Kenzy vindt dat echter nog niet zo’n heel raar idee, omdat er volgens haar meerdere zijn die op JW gaan bij een volgende eliminatieronde. Oei!

Eunice

Ook hebben de twee het nog over de situatie tussen Jan-Willem en Eunice, die steeds meer met elkaar optrekken na het vertrek van Esther. En hoewel Eunice Mirthe al heeft duidelijk gemaakt dat er niks speelt tussen haar en JW, gelooft Mirthe daar niks van. “Ik zie het aan de manier waarop Eunice naar hem kijkt”, vertelt Mirthe.

“Jan-Willem komt ook meer los en trekt steeds meer naar Eunice toe”, vervolgt ze. Toch vond de deelneemster dat JW dit al veel eerder had moeten doen, in plaats van twee vrouwen aan het lijntje te houden. Ben jij het ook met haar eens?

Lees ook: Trouble in paradise in Een Jaar Van Je Leven: gaat het bergafwaarts tussen Bern en Sasha?

Bron: Love Reality | Beeld: Videostill Een Jaar Van Je Leven