Een Jaar Van Je Leven: ruilt Sasha Bern in voor déze deelnemer?

Sasha

‘Dat gaat veel problemen veroorzaken, dat weet jij ook’

Een Jaar Van Je Leven draait op volle toeren en elke aflevering gebeurt er wel weer iets waar de kijkers van kunnen smullen. Zo ontstaan er soms hevige discussies, ruzies en stroomde de loods recent nog vol met zwarte enveloppen. En hoewel liefdeskoppel Sasha en Bern meestal op de achtergrond blijven, zijn ook zij inmiddels een onderwerp om over te praten. Want: is Sasha klaar met Bern?

Jasper

Al vrij in het begin van het programma vonden Sasha en Bern elkaar. Deze klik groeide al snel in een relatie tussen de twee, en sindsdien zijn ze onafscheidelijk van elkaar. Tot nu. Sasha lijkt namelijk wel heel erg close te worden met Jasper, die vorige week zijn ‘vriendin’ Wanda nog moest uitzwaaien na een zwarte envelop.

In bed

Het is in het programma gebruikelijk dat er eens in de zoveel tijd een feestje is. Deze feestjes draaien meestal uit op een avond vol drama en ruzies – en dan met name tussen de koppels in het huis. Dit keer was het trouble in paradise voor Sasha en Bern. Sasha is tijdens het feestje namelijk wel erg close met Jasper, die – net als zij – aardig dronken was geworden. Het ging zelfs zo ver dat Sasha aan het einde van de avond vroeg of Jasper bij haar in wilde gaan liggen.

Toch is Jasper wel nog bij de les en weigert vriendelijk. Sasha begrijpt niet waarom. Zo legt ze uit dat ze ‘er voor Jasper wil zijn’, maar staat Jasper op zijn strepen. “Dat kan niet. Dat gaat veel problemen veroorzaken, dat weet jij ook.”

Niet opgeven

Sasha wil echter niet accepteren dat Jasper niet bij haar in bed kruipt. Zo geeft ze hem een knuffel en ‘brengt ze hem naar bed’, maar probeert ze het toch nóg een keertje. Zo zegt ze hem dat hij ‘ook bij haar mag komen liggen’. Jasper houdt zich gelukkig sterk en maakt haar duidelijk dat ze ‘dat niet gaan doen’.

Lees ook: Berend uit Een Jaar Van Je Leven duikt op in Lang Leve De Liefde

Bron: Love Reality | Beeld: Videostill