Een Jaar Van Je Leven: Sasha wil er álles aan doen om Jeffrey naar huis te sturen

Een Jaar Van Je leven Sasha

‘Het schoot zelfs door mijn hoofd heen om zelf een gele kaart te pakken’

Nu het groepje in Een Jaar Van Je Leven weer wat kleiner is geworden door het vertrek van Kenzy, beginnen de deelnemers zich steeds meer aan elkaar te irriteren. Zo ziet Sasha Jeffrey het liefst als volgende vertrekken. Het gaat zelfs zó ver dat ze er zelfs een gele kaart voor wil pakken.

Exit

Het is inmiddels wel vrij duidelijk geworden dat Bern en Sasha het niet goed kunnen vinden met Jeffrey in de loods van Een Jaar Van Je Leven. Hierdoor hopen ze dan ook dat de deelnemer het programma snel verlaat. Het koppel doet er daarom álles aan om Jeffrey de loods uit te werken.

Zoë

De twee hopen dat ze meerdere mensen uit de loods met zich meekrijgen om Jeffrey naar huis te sturen. “Ik denk dat een Zoë er nog wel voor open zou staan, omdat ik ook haar zou kunnen overtuigen dat niemand erachter komt. Ik ben zelfs zo ver bereid om er een deal tegenover te zetten. Zoë, mag jij een keer aan de beurt zijn, dan stem ik niet op jou. En dan laat ik weten wanneer mensen wel op jou gaan stemmen”, aldus Sasha.

Gele kaart

Maar dat is niet het enige waar de deelneemster aan heeft gedacht. Zo is ze zelfs bereid om nóg verder te gaan. “Ik wil hem er gewoon uit”, vertelt ze aan Bern. “Het schoot zelfs door mijn hoofd heen om zelf een gele kaart te pakken. Je (Jeffrey, red.) houdt er niet van om aangeraakt te worden? Hier! Maar dat is het niet waard. Ik ga niet over tot iets fysieks, dat gaat niet gebeuren, zo gek laat ik me niet maken. Maar dat schiet gewoon door je hoofd heen zonder dat je het wil.” Oei!

Lees ook: Het hoge woord is eruit: dít is de nieuwe manager van de maand in Een Jaar Van Je Leven

Bron: Love Reality | Beeld: Videostill