Een Jaar Van Je Leven: wacht Wanda ook op Jasper buiten de loods?

Wanda

‘We zien wel waar het schip strandt’

In de loods van Een Jaar Van Je Leven zijn er al een aantal liefdesrelaties ontstaan. Zo hadden we onder andere Kim en Jeffrey, Mex en Martin, Kenzie en Mirthe én ontstond er ook iets moois tussen Wanda en Jasper. Echter, had Wanda thuis een vriend zitten die middels een brief liet weten aan haar de relatie te verbreken. Hierdoor heeft ze de loods vrijwillig verlaten, tot verdriet van Jasper die recent nog heeft gezegd op haar te wachten. Maar is dat andersom ook zo? 

Wanda en Jasper

Even een kleine recap: na de romance die tussen Wanda en Jasper leek te ontstaan, stuurde haar – inmiddels ex – vriend een brief naar de loods. Hierin stond dat hij de relatie van acht jaar beëindigde nadat hij zijn vriendin letterlijk een misstap zag begaan. Ai! Daarnaast liet hij ook weten dat haar moeder erg ziek was, wat voor Wanda de druppel was. Ze verliet Een Jaar Van Je Leven en is inmiddels nog steeds vrijgezel.

Q&A

Toch lijkt de verhouding tussen Wanda en Jasper in Jasper zijn geval nog niet voorbij. Zo liet hij al eerder weten dat hij wacht op Wanda én twijfelde hij zelfs om de loods te verlaten. Toch vroeg hij zijn 24-uur niet aan. Maar hoe zit dat andersom eigenlijk?

Op Instagram hield Wanda recent een Q&A. Hierin werd natuurlijk ook gevraagd of Wanda wacht op Jasper. Enne, daar was de blondine meteen vrij duidelijk in. “Wachten vind ik een groot woord. Maar ik ga hem zeker zien als hij eruit komt. En dan zien we wel waar het schip strandt. We hebben hoe dan ook een hechte band opgebouwd in de loods. Dus ik laat het op z’n beloop.” We zullen dus nog even moeten afwachten!

Lees ook: Leuk: Wanda uit Een Jaar Van Je Leven gaat met déze ex-deelnemer samenwonen

Bron: Love Reality | Beeld: Videostill Een Jaar Van Je Leven