Een Jaar Van Je Leven: Wendy is Zoë spuugzat

wendy Zoë

‘Elke keer die grote klep, die aanval’

Nu Babette meer toetrekt naar Zoë in plaats van Wendy in Een Jaar Van Je Leven, begint Zoë het bloed onder Wendy’s nagels vandaan te halen. En nee, niet alleen omdat ze vriendinnen is met haar ex-bff, maar ook omdat ze volgens Wendy ineens een grote mond heeft gekregen. 

Irritaties

Afgelopen weekend was het tijd voor de beruchte poolparty in Een Jaar Van Je Leven. Maar net voor het grote feest begint, moet Wendy nog even haar ei kwijt bij Janet. Want wat blijkt? Wendy is het gedrag van Zoë spuug en spuugzat. Wendy had die ochtend namelijk een opstootje gehad met Zoë, iets waar Janet wel benieuwd naar is.

“Jij zei toch: ‘Dan ga ik hem (de badkamer, red.) overslaan. Toen zei ik: ‘Gisteren is ‘ie ook niet geweest, dat heb ik tegen jou gezegd”, legt Wendy uit aan Janet. “Dan komt zij (Zoë, red.) weer op hoge poten staan. En dan zeggen: ‘Ja vorige week met de bioscoopavond hebben Erik en Eunice ook afgewassen’. Krijgt toch de rambam. Ik sta zoveel dingen te doen. Plus, daar zijn ze zelf mee begonnen.”

Grote klep

Dat Zoë vaak klaagt over het afwassen en de schoonmaak is Janet ook al opgevallen. “Denk je dat ik daarover val?”, als ze opmerkt dat ze zelf ook vier keer heeft afgewassen. “Nee”, antwoord Wendy. “Maar dat wordt dan geturfd blijkbaar. Ze zit vorige keer zelf te zeuren dat mensen het in de gaten houden maar ze doet zelf niet anders hoor. En elke keer die grote klep, die aanval. Ze luistert toch niet.”

Klagen

Janet vertelt dan dat ze die ochtend ook al liep te klagen tegen Mirthe. “Mirthe zit natuurlijk in de organisatie van de poolparty, dus die zat zich in de badkamer klaar te maken en haar haar te doen. Toen kwam Zoë ook al met: ‘Ben je nog van plan om te helpen, want dit is jouw feestje en je staat je alleen maar mooi te maken.” Mirthe antwoordde daar volgens Janet rustig op en zei haar dat ze alleen haar haar aan het doen was. “En toen zei Zoë: ‘Ja, maar ik ben ook niet opgemaakt en ik ben niet van de organisatie maar ben wel aan het meehelpen.’ Daar begon het al mee”, aldus Janet. Oei!

Lees ook: EJVJL: Babette praat over haar band met ‘bestie’ Wendy

Bron: Love Reality | Beeld: Videostill Een Jaar Van Je Leven