Een Jaar Van Je Leven: Zoë kan medebewoners niet meer luchten

Zoë

‘Fake it till you make it’, adviseert Babette haar

Nu de meeste drukte- en dramamakers niet meer in de loods van Een Jaar Van Je Leven verblijven, zien we steeds meer andere mensen op de voorgrond treden. Zo heeft bijvoorbeeld Zoë altijd haar woordje klaarstaan. Zo ook afgelopen maandag, toen ze Babette vertelde dat ze alle huidige bewoners van de loods niet meer kan zien of luchten.  

Eunice

Zoë en Babette namen afgelopen maandagmiddag plaats in de achtertuin om over het een en ander te praten. “Volgens mij is Eunice een hele journey aan het maken over het afgelopen jaar”, aldus Babette. “Ja, leuk voor haar. Hoe vaak ga je haar naam nog zeggen?”, vraagt Zoë aan Babette. “Jij bent echt gefascineerd ofzo door haar. Echt geobsedeerd.” Babette is het daar niet mee eens en laat dat ook zeker weten. “Nee, echt niet. Gek.”

Eindstreep

Babette merkt aan Zoë dat ze er niet vrolijker op wordt als ze over Eunice praten. “Zal ik jou eens wat zeggen?”, vraagt ze haar. “Ik denk echt hoe langer je hier bent, hoe meer gek je wordt.” Dat is een ding waar Zoë zich volledig bij aansluit. “Als ik deze mensen zie, dan denk ik: ‘Blegh’.” Ook Babette kan zich daarin vinden, maar moedigt Zoë aan om nog eventjes vol te houden. “Fake it till you make it.” Zoë sluit zich daarbij aan, maar vind het eigenlijk nog ‘best wel lang duren’. Hm, gaan de twee het halen tot de eindstreep? Wij zijn benieuwd.

Lees ook: Een Jaar Van Je Leven: Wendy is Zoë spuugzat

Bron: Love Reality | Beeld: Videostill Een Jaar Van Je Leven