Een Jaar Van Je Leven: Zoë onthult wie ze liever had zien vertrekken dan JW

Zoë

‘Hij zit er nog steeds, terwijl we nu op 16 van de 40 kandidaten zitten’

Nog niet zo heel lang geleden heeft Jan-Willem de loods van Een Jaar Van Je Leven moeten verlaten nadat hij een eliminatie opdracht verloor van Moraima. En hoewel het vertrek van de ‘opa’ niet veel indruk maakte, onthulde Zoë recent dat ze toch liever iemand ander had zien willen vertrekken.

Jeffrey

Nu Zoë manager van de maand is, heeft ze het al een aantal keren aan de stok gehad met Jeffrey – iemand waar de jongedame het eerder altijd wel goed mee kon vinden. Maar, nu ze de touwtjes in handen heeft, zoekt Jeffrey steeds vaker de confrontatie op. Wat haar betreft had Jeffrey er dan ook uit mogen stappen in plaats van Jan-Willem.

“Er moet wat gaan gebeuren”, zei ze recent nog. “Want op deze manier haalt hij nog de finale ook, terwijl we vanaf het begin al zeggen dat hij eruit moet. Hij zit er nog steeds, terwijl we nu op 16 van de 40 kandidaten zitten. Jeff heeft zijn hoogtepunten al gehad. Kim ontmoet, maandmanager geweest, eliminatie opdracht gehaald. Nu verveelt hij zich.”

Eliminatie

Maar of Jeffrey ook écht de volgende is die vertrekt, dat is nog de vraag. Zoë onthulde gisteren nog dat misschien zij wel degene is die de volgende eliminatie opdracht moet gaan uitvoeren. In gesprek met Isaac vertelde ze hoe zij over de volgende eliminatie denkt.

“Ik denk dat er iemand van onze groep uitgaat. Ik ben ook niet achterlijk. Dan ben ik de eerstvolgende”, aldus Zoë. (…) “En als ik naar huis moet ga ik naar huis, ik ben binnen een half uur thuis. Het is geen straf. Natuurlijk zou ik het emotioneel vinden. (…) En ik ben al blij dat ik zo ver ben en maandmanager ben geworden. Dat had ik niet verwacht, mijn broer dacht dat ik binnen een maand alweer thuis zou zijn.”

Lees ook: Een Jaar Van Je Leven: de ruzies tussen de deelnemers stapelen zich op

Bron: Love Reality, Een Jaar Van Je Leven | Beeld: Videostill Een Jaar Van Je Leven