Eerste aflevering Borsato’s Budget Bruiloft valt in de smaak bij kijkers

Borsato's budget bruiloft

Mary & Betty worden nu al hét nieuwe televisieduo genoemd

Gelukstranen, romantiek, en humor: het nieuwe programma Borsato’s Budget Bruiloft weet heel wat kijkers te ontroeren. In de eerste aflevering zagen we Marieke en Roy, die al negen jaar verloofd zijn maar niet konden sparen voor hun droombruiloft…

Mary en Betty

Mary Borsato (moeder van en bruidsmode-ontwerpster) en vriendin Betty de Groot helpen in Borsato’s Budget Bruiloft stellen die hun droombruiloft niet kunnen veroorloven. De twee zetten alles op alles om een prachtige bruiloft te organiseren met een beperkt budget, en dat lijkt een geslaagd concept. Kijkers zijn behoorlijk onder de indruk en spreken lovend over hét nieuwe televisieduo.

De tekst gaat verder onder de Tweets.

Marieke en Roy

In de eerste aflevering helpen Mary en Betty het koppel Marieke en Roy. Het stel is al negen jaar verloofd, maar nog niet voldoende gespaard voor hun huwelijk. De teller staat nu op 350 euro flessengeld. Door vorige relaties hebben de tortelduiven schulden opgebouwd en ze moeten rondkomen van zo’n 100 euro per week. Het zit niet mee dat Roy onlangs zijn baan is kwijtgeraakt en Marieke door fibromyalgie maar twee dagen in de week kan werken.

Grote wens

Niemand beter dan Mary Borsato kan te hulp schieten, want het blijkt dat Marieke al jarenlang één grote wens heeft. “Een jurk van jou. Als klein meisje wilde ik dat al. Meer heb ik dan niet nodig.” Als vierjarig meisje stond Marieke al de prachtige jurken in de etalage te bewonderen! Uiteraard zorgt bruidsmode-expert Mary ervoor dat Marieke haar droomjurk nu werkelijkheid ziet worden, wat heel wat gelukstranen doet stromen. Wanneer ook de bloemen, locatie en auto geregeld zijn kunnen Marieke en Roy na al die jaren dan écht in het huwelijksbootje stappen. Wat een mooi moment!

Borsato’s Budget Bruiloft is elke woensdag te zien om 20:30 uur bij RTL5 of op Videoland.

Lees ook: Kijkers Jinek onder de indruk van Linda Hakeboom: ‘Wat een sterke vrouw!’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: videostill