Zien: eerste beelden bruiloft Maxime Meiland en Leroy Molkenboer

maxime leroy

Het stel stapte vandaag in het huwelijksbootje

Vandaag was het dan eindelijk zover: de grote dag van Maxime Meiland en Leroy Molkenboer! De twee gaven elkaar vandaag het ja-woord. De eerste kiekjes van het prachtige stel zijn ook al verschenen.

Maxime en Leroy

Fans van de familie Meiland hebben de romance tussen Maxime en Leroy ongeveer vanaf het prilste begin kunnen volgen. Zo zagen we hun romance opbloeien, de komst van de kleine Vivé, en pinkten we een traantje weg bij het aanzoek in een aflevering van Chateau Bijstand. Vandaag is het sprookje voor de twee helemaal compleet met een prachtige huwelijksdag. De twee trouwden met elkaar bij kasteel Oud Poelgeest in Oegstgeest.

Meiland-bruiloft

Hier en daar kregen we van de verschillende leden van de familie Meiland al wat kleine hints over de bruiloft van Maxime en Leroy. Zo had Maxime laten weten dat moeder Erica haar zou weggeven tijdens de ceremonie. Ook deelde Maxime al dat ze uitkeek naar een flink feest: “Trouwen doe je maar één keer, dus je moet wel uitpakken”, zei ze destijds. En dat lijkt goed gelukt! In de eerste kiekjes van het gelukkige stel stralen de twee van geluk. Maxime draagt een klassieke trouwjurk met een nauwsluitend lijfje en een prachtige losse rok. Leroy gaat daarnaast gekleed in een lichtblauw pak, en gezamenlijk lijken de twee rechtstreeks uit een sprookje te komen. RTL Boulevard deelde exclusief de eerste foto’s via hun Instagram-account.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by RTLBoulevard (@rtlboulevard)

Bovendien wist Boulevard te melden dat vader Martien helemaal op was van de emoties. “Hij liet z’n witte zakdoek zien die helemaal nat was van de tranen”, vertelde entertainmentdeskundige Aran Bade aan het programma. Hij nam, samen met Montana, de bijzondere rol op zich van getuige. Kleine Claire bracht de ringen naar het bruidspaar.

Sneak peek

Zo hebben we vast een kleine blik van de Meiland-Molkenboertjes op hun grote dag. Maar hoe het allemaal precies is verlopen achter de schermen? Dat kunnen we binnenkort ongetwijfeld op tv zien. Nog héél even geduld! Voor nu wensen we Maxime en Leroy hoe dan ook héél veel geluk samen.

Lees ook: Gezin van Maxime Meiland en Leroy Molkenboer wordt verder uitgebreid

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, RTL Boulevard