Eerste beelden van coronaproof First Dates beloven veel goeds

Geen ongemakkelijke begroetingen met drie zoenen en stiekeme kusjes dit seizoen

De één houdt ervan, de ander moet er niet aan denken. Daten. Vooral in deze tijd is dat geen makkie, met anderhalve meter afstand. Toch heeft het succesvolle programma First Dates weer wat vrijgezellen gevonden die op een coronaproof date willen gaan met een onbekende. 

Coronamaatregelen

In het restaurant waar de singles gezellig een hapje komen eten, zijn de nodige coronamaatregelen doorgevoerd. Zo dineren de gasten aan extra lange tafel. Voetjevrijen gaat dus lastig worden. Ook zijn de vrijgezellen tijdens het slotmoment, wanneer ze aangeven of ze op een tweede date zouden willen, door plexiglas van elkaar gescheiden.

Als vanouds

Klinkt allemaal niet heel gezellig. Geen ongemakkelijke begroeting met drie zoenen, geen stiekem kusje na de date. Toch zijn de eerste beelden van het nieuwe seizoen weer als vanouds goed. Als we de programmamakers mogen geloven zijn de dates nog steeds ontroerend, romantisch, ongemakkelijk en hilarisch. Precies de elementen waarom wij zo graag naar First Dates kijken! Daar zien we ook al voorbeelden van in onderstaande teaser. “Als je mij nou belt, heb ik direct je telefoonnummer”, probeert een man slim. Wij zijn benieuwd of dit heeft gewerkt.

Begin seizoen

We hoeven niet meer lang te wachten op het nieuwe seizoen van First Dates. Vanaf aankomende maandag, 31 augustus, kunnen we weer elke werkdag smullen van alle ongemakkelijke en aandoenlijke dates. Het programma is om 19.25 uur te bekijken op NPO.

Lees ook: Meest gênante betaalmoment in First Dates ooit: ‘Ik vind splitten walgelijk’

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill YouTube