Eerste contact is gelegd voor nieuw seizoen Geer en Goor

Geer en Goor

Wordt het weer lachen, gieren, brullen met dit iconische duo?

Jarenlang waren Gerard Joling en Gordon een gouden duo op de Nederlandse televisie. Hun Geer en Goor-programma’s stonden garant voor een avondje lachen. De laatste jaren is het contact tussen de twee echter wat stroever. Maar wellicht komt daar binnenkort verandering in! Gordon onthult namelijk dat de eerste stappen zijn gezet voor een hereniging. 

Contact opnemen

Begin dit jaar is het eerste contact tussen Geer en Goor weer gelegd. Toen de moeder van Gerard Joling overleed, besloot Gordon om weer contact op te nemen met zijn voormalig collega. “Je kunt nog zo boos zijn op iemand, en dat ben ik ook na wat hij allemaal heeft geroepen, maar je moeder blijft je moeder”, vertelt hij in de podcast Geroezemoes. “Mijn moeder kende zijn moeder ook heel goed. Ik heb zelfs aangeboden: hey, als je wil dat ik kom dan ben ik er voor je. Op dat soort moment moet je gewoon je gevoelens een beetje opzij zetten”, vind de zanger.

Geer en Goor

Gerard, die op dat moment een heel moeilijke periode doormaakte, was blij met het appje van Gordon. “Hij heeft gelijkt terug geappt dat hij het heel fijn vond”, zegt de zanger. “Ik heb bloemen gestuurd. Het eerste contact is daarmee weer gelegd, dus wie weet”, hint Gordon. Waarop presentator Farja Farvadin insinueert dat we wellicht nog eens kunnen genieten van Geer en Goor samen. En volgens Gordon bestaat die kans. “Ik zal je een ding vertellen: als het ooit gebeurt, dan is het echt het finale seizoen. Dan ga ik erover nadenken.” Al moet Geer voor die tijd nog wel even iets rechtzetten: “Hij moet me eerst een schadevergoeding betalen”, grapt Gordon.

Nare dingen gezegd

Het klinkt alsof het allemaal weer koek en ei is tussen de twee, maar niets is minder waar. Er zijn door Gerard behoorlijk wat ‘nare dingen’ gezegd de afgelopen jaren, iets dat Goor niet zomaar vergeet. “Ik zou bijvoorbeeld een cameraploeg hebben uitgescholden op Ibiza, maar dat heeft hij dus gedaan. Dus dat heeft hij volledig omgedraaid”, stelt de zanger. De twee hebben dus nog een weg te gaan, maar de eerste stap is gezet. Wij wachten geduldig af!

Lees ook: Gordon reageert op wangedrag Marco Borsato: ‘Wist het al een paar jaar’

Bron: RTL Boulevard, Geroezemoes | Beeld: BrunoPress