Zijn dit de eerste kandidaten van het nieuwe seizoen Wie is de Mol?

Het speculeren is weer begonnen

Halverwege mei kan het speculeren rondom de kandidaten van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? weer beginnen, aangezien de opnames traditiegetrouw rond dit moment plaatsvinden. De fanatieke molloten speuren zoals elk jaar weer het internet af om zo te achterhalen welke BN’ers er mogelijk aan het spelprogramma deelnemen. En ze lijken al een paar kandidaten gevonden te hebben, want déze BN’ers zijn de laatste tijd wel heel erg afwezig op social media.

De echte ‘molloten’ hebben al drie mogelijke kandidaten ontdekt.

1. Toprak Yalçiner

Toprak Yalçiner werd bij het grote publiek bekend als Nuran Baydar in Goede Tijden, Slechte Tijden en deed in 2017 mee aan Dance Dance Dance. De laatste Instagrampost van de actrice dateert van 2 mei, dus het is de laatste tijd erg stilletjes gebleven. Molloten zijn ervan overtuigd: Toprak doet dit jaar mee aan WIDM.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

• HI • heerlijk een middagje met deze mooie meiden!

Een bericht gedeeld door Toprak Yalciner (@topraky) op

2. Lucas van de Meerendonk

Jeugdjournaal-presentator Lucas van de Meerendonk zou ook zomaar een kandidaat kunnen zijn in het nieuwe seizoen van WIDM. Op 5 mei heeft hij namelijk voor het laatst iets op zijn Instagram-account geplaatst en daarnaast heeft hij ook al een tijdje het Jeugdjournaal niet meer gepresenteerd. Erg verdacht, zo vinden veel fans van het programma.

Dione de Graaff

De naam van presentatrice Dione de Graaf wordt al een tijdje genoemd op sociale media. Opvallend is dat ze aankondigde drie weken lang afwezig te zijn tijdens de Giro d’Italia, een wielerevenement dat ze normaal gesproken niet overslaat. Zit ze op dat moment toevallig in het buitenland voor de opnames van WIDM?

Kandidaten

In de afgelopen seizoenen werden de kandidaten altijd rond november officieel bekend gemaakt. We moeten dus nog even geduld hebben voordat we het zeker weten, maar het speculeren over de mogelijke deelnemers is natuurlijk ook erg leuk en hoort daarnaast ook wel een beetje bij het programma.

Lees ook: NPO haalt Smaakt naar meer van de buis

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: VIVA | Beeld: AVROTROS