Eindelijk eens goed nieuws voor deze winkel! Wij zijn hier heel blij mee, duimen omhoog voor Bristol!

bristol

Zijn jullie ook zo’n fan van Bristol?

Het gaat goed met schoenen- en kledingketen Bristol! De grootste discounter van Nederland profiteert hevig van alle faillissementen in de branche en de zaken gaan beter dan ooit.

Directeur Kurt Moons zegt dat teveel winkeliers zich de afgelopen jaren blind hebben gestaard op het online winkelen en daarbij hun echte winkels hebben verwaarloosd. Hij zegt dat zijn winkel in deze valkuil is getrapt en een webshop meer als extra service zien, niet als vervanging. Ze zijn altijd blijven investeren in hun winkels en personeel en deze investeringen worden nu beloond. De Bristol-winkels krijgen dagelijks nog duizenden klanten over de vloer, wat uitzonderlijk is tegenwoordig. Terwijl de schoenenmarkt krimpt, stijgt de omzet van Bristol alleen maar!

Dit had niet in de laatste plaats te maken met de val van Schoenenreus en Scapino, die klanten gaan nu massaal naar de Bristol. Het gaat zelfs zo goed dat de keten van plan is de komende 4 jaar 60 nieuwe winkels te openen in Nederland en België! Daarnaast gaat het logo over de kop en moeten we binnenkort afkicken van het vertrouwde blauw-gele merk! Wij zijn alvast erg benieuwd, en jullie?