Ongemakkelijk: Dave twijfelt in All You Need Is Love over ontmoeting met internetliefde


‘Mag het ook later?’

In het programma All You Need Is Love speelt Robert ten Brink voor Cupido en richt hij zijn pijlen op stille liefdes, herenigt hij geliefden en probeert hij gebroken harten te lijmen. De aflevering die gisteren op de buis verscheen, zat weer vol met deze elementen. Zo ontmoette Dave ein-de-lijk zijn internetliefde.

De twee leerden elkaar online kennen en hadden binnen drie weken verkering.

Verre liefde 
Vorige week konden we zien hoe de stapelverliefde Ryan
de liefde verklaarde aan zijn goede vriendin Lisa. Helaas was de liefde niet wederzijds en werd Lisa behoorlijk overvallen door de liefdesverklaring van Ryan. Gelukkig had Dave meer geluk en ontmoette hij eindelijk zijn internetliefde.
Hoewel Dave ‘niet echt vertrouwen’ in het internetdaten had, veranderde de Noorse Maike zijn kijk hierop. Hij raakte met haar aan de praat en werd tot over zijn oren verliefd. “Het klikte gewoon heel erg met haar en binnen drie weken hadden we verkering.” De jongen is zelfs zo verliefd dat hij een cursus Noors volgt.

De ontmoeting
Robert ten Brink vraagt een bloednerveuze Dave of hij Maike wil ontmoeten. Even twijfelt Dave en weet hij niet zo goed of hij Maike al wil ontmoeten. Dave wil een ‘hulplijn’ inschakelen en het lijkt erop alsof hij de ontmoeting liever nog even uit zou willen stellen, maar zijn besluiteloosheid verdwijnt als sneeuw voor de zon wanneer hij zijn Maike ziet. De twee vliegen elkaar in de armen en al snel volgen er een paar hartstochtelijke zoenen. Bekijk het fragment hieronder.

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: videostill