EJVJL: Babette praat over haar band met ‘bestie’ Wendy

Babette Wendy

Als het aan Babette ligt zien ze elkaar in de buitenwereld niet meer

Dat de band tussen beste vriendinnen Wendy en Babette in Een Jaar Van Je Leven niet meer is zoals het was, is een ding wat ons allemaal is opgevallen. Sterker nog: Babette gaat er nu al vanuit dat ze Wendy niet eens meer zal zien en spreken in de buitenwereld.

Verschillend

In gesprek met Zoë praat Babette afgelopen weekend over haar vriendschap met Wendy in de loods. “Ik heb altijd gezegd dat ik Gert-Jan en jou hierna nog ga zien, maar haar niet”, doelt Babette op Wendy als ze met Zoë praat. “Wij zijn ook heel verschillend”, vindt Zoë. “Maar zij (Wendy, red.) is meer het type van naar de camping gaan en jij meer het type Londen”, probeert ze uit te leggen. “Je hebt Fiat of Mercedes.” Ook Babette vindt dit.

“Jullie zijn niet echt een match”, vindt Zoë. “Je kunt dat al snel zien aan een persoon.” Ook Babette deelt die mening, maar vindt dat tegenpolen het soms ook goed met elkaar kunnen vinden.

Einde verhaal?

Ook samen met Mirthe praten de twee nog over Wendy. Zo laat Babette weten dat het gedrag van haar ex-vriendin ineens ‘is omgeslagen’. Dan haalt ze de eerdere ruzie tussen de twee erbij. “Er was niets aan de hand. (…) We hebben dat uitgesproken voor mijn gevoel, het is gewoon niet meer zo close.” Hmm, gaat dit ooit nog goed komen tussen de twee of is het écht einde verhaal?

Lees ook: Meine Gute: Helene Fischer raakt gewond tijdens concert

Bron: Een Jaar Van Je Leven | Beeld: Videostill Een Jaar Van Je Leven