EJVJL: hoe lang accepteren de deelnemers Jeffrey zijn gedrag nog?

Jeffrey

Wordt dit Jeffrey zijn ondergang?

Eerlijk is eerlijk, zonder Jeffrey in de loods van Een Jaar Van Je Leven, zou het programma een stuk saaier zijn. Jeffrey zorgt vaak voor heisa, drama en ruzie waar een deel van het publiek van lijkt te smullen. Maar hoe zit dat eigenlijk met de andere deelnemers? 

Klaar mee

Hoewel een deel van de kijkers lijkt te smullen van het drama die Jeffrey elke week veroorzaakt, lijkt ook een groot deel van de kijkers klaar te zijn met zijn streken. En niet alleen de kijkers beginnen hem zat te raken, ook de deelnemers in de loods. En dan met name Zoë, Babette en Eunice. Oei!

Gesprek

Eunice is afgelopen dinsdag het gesprek aangegaan met Jeffrey om hem te laten weten dat ze het irritant vindt dat Jeffrey ‘geen nee wil horen’ en dat hij wil dat iedereen naar zijn pijpen danst. Zo laat ze hem weten dat ‘nee ook een antwoord is’, en dat ze het vreemd vindt dat hij nog steeds zijn ruzie met Zoë niet wil uitpraten.

Eliminatie

In de tussentijd praten Babette en Jasper in de tuin over Jeffrey. Zo laat Babette weten dat ze klaar met hem is. “Nu heeft hij weer praatjes voor tien, maar de natuur ruimt zichzelf op. Dus bij een individuele eliminatie”, stelt ze. En dat lijkt ineens niet heel erg raar meer, aangezien er – naar verluidt van de geruchten – al acht mensen op Jeffrey willen gaan bij de volgende eliminatie. Hm, gaat dit Jeffrey zijn ondergang zijn?

Lees ook: Ah oh: Zoë ontvangt gele kaart na fikse ruzie met Jeffrey

Bron: Love Reality | Beeld: Videostill Een Jaar Van Je Leven