EJVJL: Jeffrey verlaat de loods na eliminatieopdracht

Jeffrey

Wel is hij nu eindelijk herenigd met zijn vriendin

Het is over en uit voor de troublemaker in Een Jaar Van Je Leven. Jeffrey stond afgelopen woensdagmiddag in de eliminatieronde tegenover Sasha, welke hij uiteindelijk heeft verloren. Dit betekent dus dat de deelnemer de loods heeft moeten verlaten. Het enige positieve aan dit nieuws? Hij is eindelijk weer herenigd met zijn vriendin – tevens ex-bewoonster van de loods – Kim D. 

Exit

Toen de zoemer weer eens afging voor een eliminatieopdracht kregen de bewoners de opdracht om binnen twee minuten twee kandidaten uit te kiezen om tegen elkaar te strijden voor hun plekje in de loods. Jeffrey wist echter vrij zeker dat hij zou worden uitgekozen, dus bleef het de vraag tegenover wie hij zou gaan staan. Dit werd uiteindelijk Sasha, die verrassend genoeg de meeste stemmen kreeg.

Het spelletje dat de twee tegen elkaar moesten spelen was boter, kaas en eieren met een paar pingpongballen. Echter, was het niet zo makkelijk als het oer-Hollandse spelletje. De twee mochten elkaar namelijk van elkaars plek afstoten. Uiteindelijk werd het Jeffrey helaas fataal, waardoor hij de loods van Een Jaar Van Je Leven moest verlaten.

Boze fans

En terwijl de meeste bewoners van de loods superblij zijn dat Jeffrey eindelijk de loods verlaat – Mirthe zei zelfs dat er ‘eindelijk rust’ in de loods is – is zijn achterban woedend. Op Twitter volgden na zijn vertrek dan ook meteen boze berichten van zijn fans. “Voor Jeffrey houdt het avontuur op, maar voor mij ook! Veel plezier daar in die loods met alle schijnheilige en achterbakse mensen. Mij niet gezien! EN KAMER 5, GOED GEDAAN! DE WINNAAR GAAT DOOR JULLIE NU NAAR HUIS!”, schreef een boze fan. “Nou dat was het dan. Was gezellig met jullie maar ik ben verdwenen”, reageerde iemand anders. Oei!

Herenigd

Het enige positieve puntje voor Jeffrey in dit verhaal is dat hij wél eindelijk herenigd kon worden met zijn vriendin Kim D – die ook meedeed aan het programma. Toen de familie van Jeffrey en Kim in de gaten kregen dat het misschien wel eens einde verhaal voor Jeffrey zou zijn, vertrokken ze binnen no-time om hem op te vangen buiten de loods. Eenmaal buiten waren al zijn geliefden daar dan ook en deelde Kim niet veel later lieve kiekjes van de twee. “Ik kan niet in woorden omschrijven hoe bijzonder dit is”, schrijft Kim bij de lieve foto van de twee.

Jeffrey

Lees ook: Ah oh: Zoë ontvangt gele kaart na fikse ruzie met Jeffrey

Bron: Love Reality | Beeld: Instagram, Videostill Een Jaar Van Je Leven