Helaas: déze EJVJL-kandidaat moet de loods verlaten

eliminatieopdracht

Het was weer tijd voor een eliminatieopdracht

De groep deelnemers in Een Jaar Van Je Leven is weer een stukje kleiner geworden. Het was gisteren namelijk weer tijd voor een nieuwe eliminatieopdracht, en – je raadt het al – de verliezer moest de loods per direct verlaten. 

Eliminatieopdracht

Donderdagmiddag stond er weer een eliminatieopdracht op de agenda in Een Jaar Van Je Leven. Alle kandidaten moesten zich verzamelen in de woonkamer, waar ze te horen kregen wat de bedoeling was. Het bleek om een dartopdracht te gaan, waarbij er van 501 naar 0 gegooid moest worden. Na een half uurtje bedenktijd, was het tijd om te stemmen.

Rupert tegen Janet

Twee kandidaten moesten tegen elkaar gaan darten. De keuze viel uiteindelijk op Janet en Rupert. Zij moesten tegen elkaar strijden om een plekje in de loods te behouden. Rupert had een vliegende start, maar bij Janet liep het een stuk minder soepel. Zij had veel moeite om de pijlen op de juist plek op het dartbord te gooien.

Naar huis

Het was dan ook niet heel spannend. Want terwijl Rupert in moordend tempo uitliep op zijn tegenspeelster, was het ook al snel duidelijk dat Janet het niet ging redden. Zij verloor het spel dan ook en moest binnen een uur vertrekken uit de loods. Er zijn nog veertien kandidaten over.

Lees ook: Hoelang duurt Een Jaar Van Je Leven eigenlijk nog?

Bron: Love Reality | Beeld: Een Jaar Van Je Leven