EJVJL-Mexx over eerste indruk van Martin: ‘Knapperd’

Mexx Martin

Martin daarentegen was totaal niet bezig met de liefde

Martin en Mexx hebben inmiddels beiden het programma Een Jaar Van Je Leven verlaten en bouwen samen een toekomst op. Zo woont Martin nu bij Mexx in en hebben ze al grote plannen samen. Ook zijn ze een YouTube-kanaal begonnen, waar hun eerste video nu op is te zien. Middels een Q&A beantwoorden ze vragen van volgers en wat blijkt? Martin was in het begin helemaal niet zo bezig met Mexx. 

Knappe gast

“Vonden jullie elkaar al gelijk leuk toen jullie elkaar voor het eerst zagen?”, luidt de vraag van een volger. Martin lacht meteen en vertelt in de camera dat de kijkers dit écht moeten horen. “Dat is wel grappig”, voegt Mexx eraan toe. “Voordat wij de loods in gingen kregen wij natuurlijk intro-video’s te zien van mensen die eventueel in de loods zouden zitten”, legt ze uit. “En in mijn video was er op het eind een man en die kwam in beeld en dat was jij (Martin, red.).”

Mexx was meteen enthousiast toen ze Martin zag en vertelt dat ze dat ook zeker liet merken aan haar familie en vriendinnen. “Oh mijn God, wat een knapperd”, is wat Mexx dacht. Toch vond haar thuisfront dat niet. “Nee, nee, nee, hij komt arrogant over, niet doen. Nou, uiteindelijk is het toch zo gekomen.”

Totaal niet mee bezig

Maar dat Martin niet meteen hetzelfde dacht van Mexx, daar is hij heel duidelijk in. “Ik vond Mexx ook een hele knappe meid in het begin. Maar, ik wist: ik kom daar niet voor de liefde, ik kom daar het spel. Dus ja, ik was daar helemaal niet mee bezig.” Ook haalt hij erbij dat hij de allereerste manager was in het begin van het spel, waardoor zijn focus daar lag. “Iedereen moet je tevreden houden, dus ik was niet echt bezig met iemand anders. Dus vond ik haar al gelijk leuk? Ik vond het een leuke meid om te zien, maar…”

Vrolijk

Wel is Mexx altijd iets bijgebleven wat Martin haar in de eerste weken heeft gezegd. “Jij zei in het begin: ‘Als ik jou zie, word ik altijd vrolijk’.” Ook Martin beaamt dat. “Ja, ik werd altijd heel erg blij van Mexx. Ze had een hele vrolijke aura. Ze was altijd vrolijk, heel positief.” Wel voegt hij daar nog aan toe dat Mexx wel héél luidt kan zijn, waarop ze allebei moeten lachen.

Lees ook: Je kunt nu jouw verblijf boeken in het pension van de Meilandjes

Bron: YouTube, Martin & Mexx | Beeld: Videostill