EJVJL: Moraima en Babette kunnen dezelfde medebewoonster niet uitstaan

Babette Moraima

‘Ze is niet echt’

Afgelopen week was het weer tijd voor een ‘roddelrondje’ tussen Babette en Moraima in de loods van Een Jaar Van Je Leven. Want wat blijkt? De twee kunnen beiden dezelfde persoon niet uitstaan. Maar over wie hebben ze het dan?

Eunice

Zoë blijkt niet de enige te zijn die klaar is met Eunice, ook Babette en Moraima zijn hun medebewoonster spuugzat. “Ook tijdens het eten kan ik haar echt niet meer horen”, laat Babette weten. “Oh, naaien is zooooo leuk, ik heb iets gemaakt en het is praaaachtig”, immiteert Moraima. “Ik heb nog liever dertig Janets dan één Eunice”, stelt Babette dan. “Ze is een vervelend kind”, reageert Moraima dan.

Nep

Toch kan Babette ook nog het goede in Eunice zien. Zo vertelt ze dat ze ‘soms best lief is’, iets wat Moraima niet begrijpt. “Ze is niet echt, mensen moeten echt zijn”, legt ze uit. “Ik ben wel echt, maar spel technisch moet je gewoon slim zijn”, vindt Babette. “Maar als persoon ben ik hier gewoon echt. Voor het spel snap ik dat je moet meespelen, maar dat is iets heel anders.” Moraima doelt dan op Eunice als ze zegt dat ze op ‘die manier het spel niet kan spelen’. “Het is niet echt. Ze zegt iets om erbij te horen”, vindt Moraima.

Maskers

“Ik heb het idee dat als mensen geld geven aan iemand dat je daarmee iets koopt”, zegt Babette dan. “Dat ze niet op je stemmen.” Moraima vindt dat achterlijk. “Maar als het voor mijn bestwil is dan stem ik. Hierbinnen hebben sommige mensen een masker. Wees jezelf.” Hm… Wat gaat er nóg meer gebeuren de aankomende maanden? Wij zijn benieuwd!

Lees ook: Een Jaar Van Je Leven: oud-deelneemster Gerry haalt uit naar Mexx

Bron: Een Jaar Van Je Leven | Beeld: Videostill Een Jaar Van Je Leven