Wow: zo ziet El Profesor van ‘La Casa de Papel’ er in het dagelijks leven uit

Hij ziet er in het echt toch behoorlijk anders uit!

La Casa de Papel is momenteel een van de best bekeken series op Netflix. En terecht, want vanaf de eerste minuut word je gegrepen door de bloedstollend spannende taferelen die zich afspelen in het gebouw van de Koninklijke Munt. In deze binge-waardige serie speelt Álvaro Morte de rol van El Profesor, het geniale brein achter de overval op de Munt. Wij kennen hem eigenlijk alleen van La Casa de Papel, maar de acteur is in Spanje geen onbekende. Hij heeft namelijk al behoorlijk wat rollen in tv-series op zijn naam staan. Wist je dat El Profesor er in het echt behoorlijk anders uitziet? Je kunt ineens niet meer heen om zijn knappe looks!

Zó hebben wij de acteur nog nooit gezien!

Álvaro Morte

In het dagelijks leven heeft Álvaro helemaal geen bril en draagt hij zijn haar in een iets wildere, nonchalantere coupe. El Profesor ziet er nu ineens veel minder duister uit. Ook de knappe looks van de acteur worden plotseling duidelijk zichtbaar. Wát een leuke vent! Bekijk hieronder hoe het mastermind uit La Casa de Papel door het leven gaat.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Me encanta mi nueva butaca!! Es perfecta para leer guiones!! [email protected] @anikamorte

Een bericht gedeeld door Álvaro Morte (@alvaromorte) op

De acteur is als El Profesor natuurlijk nog wel te herkennen, maar heeft voor de opnames van La Casa de Papel duidelijk wel een mini make-over gekregen!

Lees ook: Dit is hoe de vrouw van ex-nieuwslezer Philip Freriks eruit ziet

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: Cosmopolitan | Beeld: Videostill