Elise uit BzV vond na de logeerweek toch de liefde: ‘Hij heeft genoeg aandacht voor me’

Elise

Ook vertelt de blondine hoe ze terugkijkt op de logeerweek

Tijdens de afgelopen aflevering van Boer zoekt Vrouw brak ook het keuzemoment voor boer Bastiaan en boer Geert aan. Eerstgenoemde koos voor Milou en stuurde Elise daarmee naar huis. De kijker zag vervolgens een bedroefde Elise die zich afvroeg of zij de liefde wel zou vinden. Jazeker, Elise vond de liefde. Op de radio vertelt ze er meer over. 

Opluchting na de laatste aflevering

Elise schoof aan bij het NPO Radio 2-programma van Gijs Staverman. De blondine is blij dat de laatste uitzending waarin zij te zien was achter de rug is, want ze moest tot die tijd haar mond stijf dichthouden. “Het was de laatste aflevering voor mij en daarna was het opluchting”, vertelt ze. Elise heeft namelijk een nieuwtje dat ze met de hele wereld wil delen: ze heeft de liefde toch gevonden.

De liefde

“Ik heb een topvent”, vertelt Elise. Ook is de Zeeuwse niet gevallen voor een boer. “Hij heet Jonathan. Hij heeft een kantoorbaan in de bouwwereld, iets heel anders. Hij heeft genoeg aandacht voor me, ik heb niets te klagen.”

Logeerweek

Het mag duidelijk zijn dat Elise helemaal over Bastiaan heen is. Toch was het destijds best een klap voor haar dat Bastiaan voor Milou koos. “De eerste paar dagen dat ik er zat had ik er een goed gevoel bij. Ik had wel het gevoel dat Bastiaan wel eens de juiste zou kunnen zijn.” Het liep allemaal toch even anders dan Elise verwachtte. Gelukkig liep het voor Elise goed af en is ze blij met haar nieuwe liefde Jonathan.

Lees ook: BZV-kandidaat Jelte over boerin Annemiek: ‘Ze stak anders in elkaar’

Bron: NPO Radio 2, Show | Beeld: KRO NCRV, Linelle Deunk