‘Ellemieke Vermolen en Sergio Herman uit elkaar’

Ellemieke en Sergio

De twee hebben naar verluidt een punt achter hun twaalfjarige huwelijk gezet

Het nieuwe jaar begint verdrietig voor Ellemieke Vermolen en Sergio Herman. Tenminste, dat is als we weekblad Dag Allemaal mogen geloven. Het blad beweert dat de relatie van de topkok en de presentatrice na dertien jaar voorbij is.

Relatiebreuk

Waarom de twee uit elkaar zijn is niet duidelijk, maar dat de relatie voorbij is, daar is Dag Allemaal zeker van. Zo zou het nieuws naar verluidt aan de redactie van het tijdschrift zijn bevestigd. Echter, het moet nog blijken of dit echt zo is. Vooralsnog heeft het (ex-)koppel zelf nog niets naar buiten gebracht over een (eventuele) relatiebreuk.

Kinderen

Ellemieke en Sergio vormden sinds 2007 een koppel en een jaar later stapten de twee in het huwelijksbootje. Het stel kreeg samen twee kinderen: zoons Noah (11) en Zenna (9). In eerdere interviews gaven het model en de chef toe dat zij in hun huwelijk naast ups ook downs meemaakten. Ook kregen ze drie jaar geleden met een verschrikkelijk verlies te maken toen ze hun zoon Joshua aan het einde van de zwangerschap verloren.

Lockdown

Dat de twee (naar verluidt) uit elkaar zijn, komt voor menigeen als een schok. In een interview dat Ellemieke vorig jaar gaf, beweerde ze nog dat de lockdown eigenlijk veel goeds deed voor haar huwelijk. “Sergio was twee weken thuis, bijna drie zelfs. Je voelt natuurlijk een zekere stress – ‘Als m’n ouders maar gezond blijven!’ – maar verder hebben we ons zelden zo verbonden gevoeld met elkaar. Alles is min of meer gereset.”

Lees ook: Hugo de Jonge geeft toe: ‘We hadden eerder kunnen vaccineren’

Bron: Dag Allemaal, AD | Beeld: Videostill RTL Late Night