Ellie Lust wil ‘op haar voorwaarden’ terug bij de politie

Ellie lust

Ze mist het politiewerk

Ellie Lust maakte halverwege september bekend haar politiewerk naast zich neer te leggen en zich volledig te focussen op haar televisiecarrière. Dit was echter niet vrijwillig, volgens de 52-jarige blondine dwong de politieleiding haar om een keus te maken tussen haar tv-werk of politiewerk. Ellie koos ervoor om niet bij de politie te blijven, maar laat nu weten terug te willen bij de politie.

Ze heeft slapeloze nachten gehad na haar vertrek bij de politie.

Slapeloze nachten

Het vertrek bij de politie viel Ellie zwaar. “Het heeft me ontzettend veel pijn gedaan”, liet ze daarover in september weten aan PS van de Week. In het nieuwste issue van LINDA, dat morgen in de schappen ligt, spreekt ze openhartig over haar vertrek bij de politie. “Dit jaar ben ik vier keer door mijn rug gegaan; ik ging letterlijk en figuurlijk gebukt onder de situatie. Het heeft me veel slapeloze nachten opgeleverd.

Terugkeer

Toch zou Ellie graag terugkeren bij de politie, maar dan op haar eigen voorwaarden. “Ik heb zo’n blauw hart, je kunt mij wel uit de politie halen, maar de politie niet uit mij. Dus ik zou zeker teruggaan, maar dan wel op mijn voorwaarden.”

Combineren

Ellie startte in 1987 haar carrière bij de politie. Vanaf 2007 werkte ze als woordvoerder en was ze regelmatig te zien bij opsporingsprogramma’s. In 2016 deed ze mee aan het programma Wie is De Mol en daarna kreeg ze zelfs haar eigen programma Ellie op Patrouille. Ellie wilde haar televisiewerk combineren met haar politiewerk, maar werd gedwongen een keuze tussen de twee te maken, ze koos voor het eerste.

Lees ook: Zo zag Ellie Lust er vroeger uit 

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest!

Bron: Linda, RTL Boulevard | Beeld: videostill