Ellie: ‘Mijn moeder heeft jaren gelogen over mijn biologische vader’

biologische vader

‘Ze heeft jarenlang over mijn vader gelogen’

Ellie* weet al haar hele leven niet wie haar biologische vader is. Ze is nu negentien jaar. Haar moeder vertelde haar altijd dat ze niet precies wist van wie ze destijds in verwachting raakte, tot een paar week terug… Toen Ellie haar moeder met haar oma hoorde praten over haar vader. Op het platform Reddit doet ze haar verhaal.

Biologische vader

“Mijn moeder kreeg mij toen ze zestien jaar was en heeft me opgevoed met de hulp van mijn opa en oma”, begint Ellie haar verhaal. “Ik vroeg haar vroeger heel vaak over mijn biologische vader, maar ze vertelde me altijd dat ze niet wist wie hij was. Het interesseerde me eigenlijk niet zoveel, want het hebben van mijn grootouders en mijn moeder was meer dan genoeg voor mij. Maar een paar weken geleden ben ik erachter gekomen dat mijn moeder al die jaren heeft gelogen over wie mijn vader is…”

Groot geheim

Twee weken terug verklapte Ellie’s moeder een groot geheim aan haar dochter. “Ik liep de trap af naar beneden toen ik mijn moeder met mijn oma hoorde praten over mijn vader”, gaat Ellie verder. “Ik schrok, kon het niet geloven en barstte meteen in tranen uit. Mijn moeder en oma hoorden het en kwamen direct naar me toe. Ze vertelde me dat ze wilde praten over mijn vader, het klonk heel serieus”, vertelt Ellie. “Ze vertelde me alles. Ze zei dat ze wist wie mijn vader was, maar dat ze ervoor koos om dit al die jaren verborgen te houden.” Het was natuurlijk een grote schok voor Ellie, die nooit op een band met haar vader had gerekend.

Lees snel verder op de volgende pagina.