Gravin Eloise en Robbert Rodenburg negeren coronaregels

Eloise Robbert

‘Waarom hoeven jullie geen afstand te houden?’ 

Gravin Eloise van Oranje (18) en influencer Robbert Rodenburg (21) waren zaterdag gezellig samen aan het lunchen. Daarbij vergaten ze echter de coronamaatregelen, waaronder de 1,5 meter-afstandsregel. De twee konden rekenen op veel kritiek van volgers: “Waarom hoeven jullie geen afstand te houden?”

Natte lunch

Afgelopen zaterdag waren Gravin Eloise en influencer Robbert Rodenburg gezellig aan het lunchen, samen met een derde vriend. Robbert plaatste na afloop een gezellig kiekje van het drietal op zijn Instagram. “Natte lunch op zaterdag”, schrijft de YouTuber erbij. Echter houdt het drietal geen 1,5 meter afstand op de foto. Iets wat bij veel volgers in het verkeerde keelgat schiet. “Is dit volgens de COVID-19 regels?” schrijft iemand. “Snap het wel, maar is niet handig om zo demonstratief te posten.” Iemand anders vraagt zich af: “Waarom hoeven jullie geen afstand te houden?”

View this post on Instagram

Natte lunch op de Zaterdag ?

A post shared by Robbert Rodenburg (@robbertrodenburg) on

Open kaart

Onlangs wist Robbert de dochter van prins Constantijn en Prinses Laurentien te strikken voor een interview op zijn YouTubekanaal. In een aflevering van de serie Open Kaart vertelde de Gravin openhartig over haar leven. Na afloop verscheen er een foto waarop het tweetal ook geen afstand hield. Het openhartige gesprek is inmiddels 530.000 keer bekeken. Ondanks alle commotie is Eloise nog steeds een rijzende ster op Instagram, de teller staat inmiddels op 186.000 volgers.

Lees ook: Eloise van Oranje neemt voorbeeld aan Martien Meiland: ‘Wijnen!’

Bron: Instagram Robbert Rodenburg | Beeld: Videostill