Eloise van Oranje en déze BN’ers in nieuw seizoen Het Perfecte Plaatje

Eloise

Wat leuk!

Goed nieuws voor fans van Het Perfecte Plaatje. Er komt namelijk een gloednieuw seizoen aan van het fotografieprogramma, en daarin is dit keer voor het eerst een lid van de koninklijke familie te zien. Niemand minder dan Eloise van Oranje doet namelijk mee. Wij delen ook alle ander deelnemers!

Nieuw seizoen

Er komt een nieuw seizoen aan van Het Perfecte Plaatje en de voorbereidingen zijn al in volle gang. Gisteren zijn er maar liefst acht kandidaten vertrokken naar Zuid-Afrika om met elkaar de strijd aan te gaan voor in het populaire programma. Een van de kandidaten is gravin Eloise van Oranje. Zij zal binnenkort haar camera- en fotografieskills laten zien op landelijke televisie!

Gravinfluencer

Eloise van Oranje timmert keihard aan de weg als influencer, maar dat is absoluut niet het enige wat ze doet. Naast haar opleiding aan de hotelschool verschijnt ze namelijk binnenkort in Het Perfecte Plaatje. Dat de gravinfluencer wel raad weet met een camera weten we natuurlijk al lang. Met meer dan 323.000 volgers op Instagram deelt ze geregeld prachtige kiekjes van haar royal-life. Van selfies tot prachtige vakantie kiekjes. Maar of ze ook het ‘perfecte plaatje’ kan maken, daar gaan we binnenkort achter komen!

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ELOISE (@eloisevanoranje)

Het Perfecte Plaatje

Het gaat om het tweede seizoen van Het Perfecte Plaatje op Reis. Naast Eloise doen ook AVROTROS-presentator Jaap Jongbloed, presentator Rick Brandsteder, zanger Rob Dekay,  YouTuber Wildebras, presentatrices Leonie ter Braak en Tatum Dagelet én zangeres Numidia el Morabet een gooi naar de winst! De afleveringen zullen in het voorjaar van 2023 te zien zijn op RTL 4 en Videoland.

Lees ook: Even binnenkijken: zo ziet de slaapkamer van gravin Eloise eruit

Bron: Grazia, RTL Boulevard, Instagram @eloisevanoranje | Beeld: BrunoPress