Elvis’ dochter Lisa Marie Presley overleden aan hartstilstand

Lisa Marie Presley

Ze was dinsdag nog aanwezig bij de Golden Globes

Verdrietig nieuws uit Hollywood, want Lisa Marie Presley is op 54-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van een hartaanval. Dat melden verschillende media. De zangeres was de dochter van Elvis en Priscilla Presley. 

Hartstilstand

Priscilla deelt het nieuws ook zelf, en schrijft: “Met pijn in het hart het verschrikkelijke nieuws te moeten delen dat mijn mooie dochter Lisa Marie ons verlaten heeft. Ze was de meest gepassioneerde, sterke en liefdevolle vrouw die ik ooit heb gekend.” Volgens de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ overleed de zangeres aan de gevolgen van een hartstilstand.

Elvis

Naast dat Lisa Marie zelf regelmatig op de bühne te vinden was, stond haar leven voor een groot deel in het teken van de enorme nalatenschap van haar vader Elvis. Zo was ze dinsdag nog aanwezig bij de uitreiking van de Golden Globes. Hier was ze samen met haar moeder aanwezig toen Austin Butler in de prijzen viel voor zijn rol als Elvis in de film Elvis.

Huwelijken

Daarnaast werd ze ook bekend door een reeks spraakmakende huwelijken. Zo was ze tussen 1994 en 1996 getrouwd met Michael Jackson, nadat ze eerder van Keough gescheiden was. In 2002 stapte ze in het huwelijksbootje met acteur Nicolas Cage, maar duurde dat huwelijk slechts vier maanden. Tussen 2006 en 2016 was ze samen met Michael Lockwood.

Lees ook: Gert-Jan Segers stopt als partijleider en Kamerlid van ChristenUnie

Bron: NU.nl | Beeld: Brunopress