Zo zou Elvis Presley eruit hebben gezien als hij nog leefde

Elvis Presley

Zo zou ‘The King of Rock and Roll’ op 83-jarige leeftijd eruit zien

Elvis Presley werd in 1935 geboren in Missisippi, Amerika. De geliefde Amerikaanse zanger en acteur werd als een van de meest significante culturele iconen van de twintigste eeuw genoemd. Met bekende nummers als Return To Sender, In The Getto en Jailhouse Rock veroverde hij de muzikale wereld.

Deze gereconstrueerde van Elvis Presley is heel bijzonder.

Elvis Presley

Helaas overleed The King in 1977 op 42-jarige leeftijd vanwege een slechte gezondheid door langdurig medicijnmisbruik. Daarom zullen we er nooit achterkomen hoe Elvis Presley eruit had gezien als hij nu nog had geleefd. Tegenwoordig zijn er echter voldoende programma’s die foto’s van mensen kan reconstrueren om te laten zien hoe ze er op de dag van vandaag uit zouden hebben gezien. Als Elvis nog geleefd had, dan was hij nu 83 jaar oud geweest.

Muzikale loopbaan

Zijn muzikale loopbaan begon in 1954 toen Elvis Presley bij Sun Records een nummer opnam met producer Sam Phillips. De eerste singel van Presley kwam in juli 1954, genaamd That’s All Right. Twee jaar later volgde de Amerikaanse nummer 1-hit Heartbreak Hotel. Na verschillende succesvolle platen en televisieoptredens die de top van de verkooplijsten bereikten, werd hij gezien als dé koning van rock-‘n-roll. Hij werd enorm populair door zijn energieke nummers, provocerende optredens op het podium in combinatie met de opmerkende versmelting van multi-etnische invloeden die samenviel met de opkomst van de burgerrechtenbeweging.

Ben je benieuwd hoe ‘The King of Rock and Roll’ er uit had gezien als hij nu nog had geleefd? Kijk dan snel op de volgende pagina met de opmerkelijke foto.

Pagina 1/2