Emile Ratelband (68) vraagt de gemeente zijn leeftijd te verlagen voor nieuwe liefde (21)

Emile Ratelband is verliefd op een meisje van 21 jaar

Emile Ratelband is altijd al een omstreden figuur geweest, maar de laatste jaren maakt hij het wel heel bont. Een oneindige stroom van (veel jongere) scharrels en een in de media breed uitgemeten conflict met zijn vroegere beste vriend Peter Jan Rens; de mediamachine maakt overuren.

Zijn nieuwste escapade zorgt ook weer voor veel ophef, want de 68-jarige tsjakka-goeroe wil dat de gemeente Arnhem zijn leeftijd met twintig jaar naar beneden bijstelt.

Verliefd op een meisje van 21
Volgens Emile is dat omdat hij dan weer ‘makkelijk aan het werk kan’, maar de belangrijkste reden verklapte hij aan RTL Boulevard; hij is verliefd, op een meisje van 21 jaar. Hij heeft zijn hart laten veroveren: “Ik heb een heel leuk meisje ontmoet in de kerk en ze bleek 21 jaar te zijn”, zegt Emile tegen RTL Boulevard. “Ik heb me even voorgesteld aan haar ouders. Ik dacht bij mezelf: jij bent de mijne. Dus ik moet er nog werk van maken, zij weet het nog niet, maar ik weet het wel.”

Oudste vader van Nederland
Hij vervolgt: “Ik denk gewoon als ik een jongere vriendin heb, dat ik dan veel kinderen ga krijgen en weer op het schoolplein sta. Dan word ik weer meegetrokken en word ik weer een jonge god, zoals ik vroeger was.” Emile is net uit een relatie met de 41 jaar jongere Linda, de twee zijn sinds ongeveer een week uit elkaar. Linda was volgens Emile op zoek naar een ‘serieuze relatie’, iets waar hij niet meer inpast. “Natuurlijk ben ik wel verdrietig, maar het leven gaat door. Dit overleef ik ook wel weer. Ik wil nog steeds de oudste vader van Nederland worden.”

Dit bericht nog een keer lezen? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: RTL | Beeld videostill