Emile Ratelband (72) wordt voor de negende keer vader

Emile

Spruit nummer 9 is op komst

De 72-jarige mediapersoonlijkheid Emile Ratelband wordt voor de negende keer vader. Dit heuglijke nieuws bevestigt de kersverse vader aan magazine Story. “Ik krijg weer een zoon”, vertelt hij trots.

Draagmoeder

Met de hulp van een draagmoeder wordt Emile voor de negende keer op rij vader. “Straks ben ik de trotse vader van vier zoons en vijf dochters,” vertelt hij. Over de draagmoeder wil hij verder niet al te veel kwijt, al geeft hij wel een hint. “Een paar maanden terug was ik ook in Thailand, dus dat rekensommetje kan iedereen wel maken. De zwangerschap verloopt vooralsnog voorspoedig.”

Naam

Emile kan niet wachten tot de kleine spruit is geboren. Hij heeft zelfs al een naam voor zijn zoon in gedachten. “Mijn zoontje gaat Willibrord heten, hij wordt vernoemd naar Willibrord Frequin.” Dat is een journalist die een film heeft gemaakt over het leven van Emile. “Op een gegeven moment stond hij de hele boel te regisseren alsof hij weer De Week van Willibrord aan het maken was, geweldig! Toen heb ik in een emotioneel moment gezegd dat ik mijn zoon naar hem zou vernoemen. En je kent me: een man een man, een woord een woord.” Aha!

Media

Anderhalf jaar geleden werd de tv-persoonlijkheid voor het laatst vader, toen van zijn achtste kind, een dochtertje genaamd Betheke-Pleun. Zo’n drie jaar geleden verscheen hij met meer opmerkelijk nieuws in de media. Vlak voor zijn zeventigste levensjaar besloot Emile namelijk dat hij twintig jaar van zijn leeftijd af wilde halen. Hij stapte hiervoor naar de rechter, maar dit verzoek werd uiteindelijk afgewezen. Emile vond dat hij leed onder ‘leeftijdsdiscriminatie’ door zijn leeftijd op papier. Emile Ratelband heeft daarom nog steeds zijn echte leeftijd, namelijk 72 jaar, op zijn paspoort staan. 

Lees ook: Emile Ratelband (71) voor de achtste keer vader geworden

Bron: Linda | Beeld: BrunoPress