Emile Ratelband (71) voor de achtste keer vader geworden

emile ratelband vader

“Ze is op 29 juli al geboren”

De 71-jarige mediapersoonlijkheid Emile Ratelband is voor de achtste keer vader geworden. Dit nieuws bevestigd de kersverse vader aan RTL Boulevard. Emile heeft het nieuws enige tijd verborgen weten te houden, want zijn dochter genaamd Betheke-Pleun is 29 juli al geboren. Trots deelt hij nu zijn verhaal met de buitenwereld.

Trotse vader

Voor Emile is het de achtste keer dat hij vader is geworden. Hij heeft nooit onder stoelen of banken geschoven dat hij graag nog een keer vader wilde worden. In 2018 probeerde Emile dit al door middel van een draagmoeder. Hij was bang om zijn kindje door middel van een scheiding, zoals in het verleden al eens gebeurde, kwijt te raken. De draagmoeder werd twee jaar geleden zwanger van een tweeling, maar kreeg helaas een miskraam. Hij vond hierna een nieuwe draagmoeder en met succes: de kleine Betheke-Pleun kan Emile eindelijk in zijn armen sluiten. “Het gaat heel goed met haar. Ze is al op 29 juli geboren,” laat Emile aan RTL Boulevard weten. Bekijk de foto’s van Emile met zijn pasgeboren dochter hier.

Leeftijdsdiscriminatie

Twee jaar geleden verscheen Emile Ratelband met meer opmerkelijk nieuws in de media. Vlak voor zijn zeventigste levensjaar besloot Emile namelijk dat hij twintig jaar van zijn leeftijd af wilde halen. Hij stapte hiervoor naar de rechter, maar dit verzoek werd uiteindelijk afgewezen. Emile vond dat hij leed onder ‘leeftijdsdiscriminatie’ door zijn leeftijd op papier. Emile Ratelband heeft daarom nog steeds zijn echte leeftijd, namelijk 71 jaar, op zijn paspoort staan. 

Lees ook: Guus Meeuwis stopt als teamcaptain bij Ik hou van Holland

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill