Emile Ratelband en 41 jaar jongere vriendin uit elkaar

Emile

Emile Ratelband is weer vrijgezel

De relatie van de 68-jarige positiviteitsgoeroe en zijn 41 jaar jongere Linda is op de klippen gelopen. Het stel was sinds 2015 samen, maar na twee jaar scheiden de wegen toch. Dit bevestigt Emile aan De Telegraaf.

Emile zou niet in het plaatje passen dat Linda voor zich heeft.

Serieuze relatie
Volgens Emile is zijn inmiddels ex-vriendin op zoek naar een ‘serieuze relatie’. Volgens hem zou Linda op zoek zijn naar een jongere man met wie ze een toekomst op kan bouwen. “Ze wil een huisje kopen, ze wil fulltime werken. Ik pas niet meer in het plaatje”, aldus Emile. 

Kinderwens
Een aantal maanden geleden verklapte Emile aan Shownieuws dat hij met Linda wilde trouwen, maar dat sprookje gaat niet meer door. Ook de kinderwens van Linda en de leeftijd van Emile gingen blijkbaar niet samen. “Ik ben natuurlijk al 68 jaar, als het kindje zou komen zou ik zeventig zijn. Te oud voor haar”, vertelt Emile. Hoewel Emile het wel weet te relativeren, geeft hij toe dat hij wel van de kaart is. “Natuurlijk ben ik wel verdrietig, maar het leven gaat door.” Ook vertelt Emile dat hij nog steeds ‘de oudste vader van Nederland’ wil worden.

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Shownieuws | Beeld: Videostill RTL Late Night