Emotioneel vader-dochtermoment in Big Brother dankzij Jolien

Big Brother

‘Ik kan dit niet aanzien’

Hoewel het einde van Big Brother is bijna in zicht en de bewoners bijna weer worden herenigd met het thuisfront, maakt dit het gemis van dierbaren er niet makkelijker op. In tegendeel juist, want wanneer Barts dochter een intrede maakt in het huis, barst hij in tranen uit. 

 

Freeze

In het Big Brother-huis worden volop – psychologische – spelletjes gespeeld. Zo moeten de bewoners volledig stil blijven staan zodra Big Brother ‘Freeze’ zegt. Een eitje toch? Nou niet als er bij elke ‘Freeze’ een geliefde van een van de bewoners binnenloopt en ze niet mogen bewegen of praten. Dit gebeurde bewoner Bart die sterk geëmotioneerd raakte toen zijn dochter ineens het huis inliep en hij niet mocht reageren.

Jolien

Zodra Barts dochter Femke het huis inloopt, zien we dat Bart het moeilijk begint te krijgen. “Papa, ik wil echt zeggen dat je het supergoed doet, ik ben supertrots op jou. Ik kijk elke dag naar de afleveringen, naar de livestream. Ik heb jouw lievelingskoekjes gebakken, chocolate chip cookies”, vertelt ze, maar Bart houdt zich nog sterk. Uiteindelijk is het namelijk Jolien die dit moment niet aan kan zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Big Brother 2023 (@bigbrothernlbe)

“Bart pak haar vast”, zegt Jolien en daarmee verbreekt zij het ‘Freeze’ moment. “Ik verpest het, sorry, pak haar vast. Ik kan dit niet aanzien.” Bart springt van de bank en vliegt zijn dochter huilend in de armen. Een ontroerend moment. Jolien went zich kort tot Jason: “Sorry dat je kwaad bent om die duizend euro, maar ik kan dat niet.”

Uiteindelijk wordt Femke met open armen ontvangen door de andere bewoners en bedankt Bart Jolijn voor het verbreken van het ‘Freeze’ moment. Maar toch moeten vader en dochter weer afscheid nemen van elkaar en moet Femke het Big Brother-huis verlaten. Dit ontroerende moment kostte de bewoners dus duizend euro, maar volgens vele kijkers was dat het geld zeker waard.

Lees ook: 59-jarige Kitty uit Big Brother wil treinmachinist worden

Bron: Big Brother, Flair | Beeld: Videostill YouTube Big Brother, Instagram @bigbrothernlbe