Emotioneel verhaal in Frank & Rogier Checken in maakt indruk

Frank & Rogier

Het verhaal van de dames raakt vele kijkers

Ons favoriete duo Frank en Rogier helpt maar al te graag mensen in nood. Zo ook in Frank & Rogier Checken in, waarin zij bed and breakfasts helpen met het opknappen en restylen van de kamers om weer een nieuwe start te maken. In de laatste aflevering hielpen zij Tamara en Kelly met hun B&B in Simpelveld. Zij delen hun emotionele verhaal. 

Achterstallig onderhoud

Tamara en Kelly namen drie jaar geleden de vakantiehoeve in Simpelveld over. In eerste instantie maakten ze een vliegende start. “We zijn in augustus begonnen en in september zaten we al aardig vol”, vertelt Tamara. Helaas bleek een goed begin niet het halve werk te zijn. Al snel bleek dat er flink wat achterstallig onderhoud was. Er zat legionella in de leidingen en het dak moest worden vernieuwd. “Er moest voor tonnen aangepast worden.”

Kanker

Dat was dus al een flinke klap die de twee te verduren kregen. Helaas bleef het daar niet bij. Er werd kanker bij Tamara ontdekt, waardoor zij een stap terug moest nemen in het runnen van de bed and breakfast. Aan Kelly de lastige taak om de zaak in haar eentje draaiende te houden. Dit bleek al snel niet te doen. “Dat was een heel heftige periode”, vertelt Kelly. Het lukte haar niet om alles goed te regelen, waardoor de negatieve recensies zich al snel opstapelden.

Make-over

Gelukkig weten Frank en Rogier de kamers van de bed and breakfast een prachtige make-over te geven. Tamara en Kelly weten niet wat ze zien en zijn enorm blij met dit resultaat. Voor hen is dit hét moment om een frisse start te maken met hun onderneming.

Lees ook: Kijkers enthousiast over terugkeer Frank en Rogier, De Erfgenaam nog populairder

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress