Emotionele beelden in ‘Helemaal Het Einde’: Jeroen heeft drie gebroken ruggenwervels..

“Ik heb toch minder goed nieuws dan we dachten”

Kijkers schrokken zich een hoedje toen Jeroen vorige week in ‘Helemaal Het Einde’ tijdens het installeren van een watertank vanaf metershoog van de stellage af viel. Het scheelde niet veel, of Jeroen had het niet na kunnen vertellen.

Watertank 
De stellage voor de watertank, die Jeroen zelf in elkaar had getimmerd, tuimelde in elkaar toen hij er bovenop stond. De tank zat vol met duizenden liters water, water dat op hem viel toen hij op de grond kletterde. Omdat de ambulance de plek waar hij was niet kon bereiken, bracht Linda hem in de auto naar de openbare weg toe. Tijdens deze rit raakte Jeroen in shock. 

Twee maanden rust
In de aflevering van gister zien we de pijnlijke nasleep van het ongeval van Jeroen. Als hij uit het ziekenhuis komt en Linda belt, houdt hij het niet droog; in tranen vertelt hij haar dat hij toch minder goed nieuws heeft dan ze in eerste instantie hoopten. Hij heeft namelijk drie wervels gebroken waarvan eentje helemaal doorgebroken is en de andere twee ingescheurd zijn. Dit betekent dat hij acht weken rust moet houden. De pijn kan hij gelukkig bestrijden met yoga.

Wij hopen dat hij snel weer aansterkt!

Bron: RTL | Beeld Videostill