Emotionele Meghan Markle: ‘Het gaat niet zo goed met mij’

meghan markle

Meghan Markle kan het in de ogen van de roddelpers niet vaak goed doen

Het leven van Meghan Markle en prins Harry ligt continu onder een vergrootglas. Elke beslissing, handeling of mening wordt sterk uitvergroot, waardoor het koppel bakken kritiek over zich heen krijgt. De twee houden zich altijd sterk, maar in een emotioneel interview met ITV leek de hertogin bijna te breken. 

Interviewer Tom Bradby vraagt aan Meghan hoe het nu écht met haar gaat.

Bakken kritiek

Of het nu gaat om de manier hoe Meghan haar baby vasthoudt of welke outfit ze draagt: er lijkt altijd kritiek te zijn. In het interview met ITV geeft de hertogin aan dat ze het wel moeilijk heeft. Ze is pas getrouwd, is pas moeder geworden en krijgt bakken kritiek over haar heen en deze combinatie valt haar zwaar. “Kijk, elke vrouw, en al zeker als je zwanger bent, is echt kwetsbaar. Dus dat was echt een uitdaging”, geeft Meghan aan.

Emotioneel

Interviewer Tom Bradby haakt in op Meghan haar woorden en vraagt hoe het nu echt met haar gaat. Meghan, al bijtend op haar lip, antwoordt licht geëmotioneerd: “Bedankt dat je dit aan me vraagt. Weinig mensen hebben aan me gevraagd hoe het nu eigenlijk met mij gaat.” Bradby stelt voorzichtig zijn conclusie en vraagt: “Kan ik hieruit opmaken dat het niet echt goed met je gaat?” De hertogin slikt en zegt vervolgens volmondig: “Ja.”

#weloveyoumeghan

Het emotionele moment van Meghan is niet onopgemerkt voorbij gegaan. Via social media kreeg de hertogin al gauw tienduizenden steunbetuigingen en werd er een nieuwe hashtag in het leven geroepen. De hashtag #weloveyoumeghan verzamelde al meer dan 70.000 tweets en werd in verschillende landen trending op Twitter. Woorden als ‘Er zijn zoveel mensen die je wél graag zien’ en ‘Wij zien hoe sterk je bent en hoe hard je werkt’, worden er op Twitter gedeeld.

Lees ook: De baard van koning Willem-Alexander: dit is wat Máxima ervan vindt

Wil je dit artikel bewaren? Pin ’t op Pinterest

Bron: Metro | Beeld: Videostill ITV