Dit zou de engste horrorfilm aller tijden zijn.. Durf jij hem uit te kijken?

Veel kijkers stoppen de horrorfilm halverwege

Goed, we horen natuurlijk vaker als er een horrorfilm uitkomt dat dat ‘de engste film ooit’ zou zijn, maar met de Spaanse horrorfilm Veronica in het Netflixassortiment is het misschien nog wel waar ook. De film is namelijk zo eng dat menig kijker de film afzet. 

Volgens de geruchten zou Veronica één van de engste films ooit zijn.

Ouija

De Spaanse horrorfilm gaat over Veronica, die sinds de dood van haar vader voor haar kleine broertje en zusje heeft gezorgd. Wanneer er op een dag een volledige zonsverduistering plaatsvindt halen Veronica en twee vrienden een Ouijabord uit de kast om de geest van haar vader op te roepen. Wanneer de zonsverduistering op zijn hoogtepunt is, breekt het glas op het Ouijabord. Veronica raakt in een soort van trance en raakt buiten bewustzijn. Ze wordt weer wakker en gaat naar huis, maar daar merkt ze opeens vreemd dingen: objecten bewegen, ze ziet adem in het donker..

Té eng

Meer zullen we niet verklappen, maar zeker is dat wat volgt zó ontzettend eng is dat mensen de tv uitzetten en moeten bijkomen van de schrik. Sommige kijkers durven de film niet eens uit te kijken. De horrorfilm is gemaakt door Paco Plaza, die bekend maakt om zijn horrorfilms. In 2007 bracht hij de horrorfilm REC uit, waarvoor hij zestien filmprijzen ontving. We zetten de trailer van de film hieronder, dan kun je zelf bepalen of je hem wilt opzoeken op Netflix of niet..

Lees ook: Klaar voor een avond griezelen op de bank? Dít zijn de engste horrorfilms op Netflix

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest!

Bron: LINDAnieuws | Beeld: videostill