Enorme tegenslag voor Lee Towers, zanger breekt heup

lee towers

Zijn vakantie valt hierdoor helaas in duigen

Verdrietig nieuws voor Lee Towers, want de zanger heeft bij een val in zijn nieuwe huis namelijk zijn heup gebroken. Extra zuur, want hij en zijn vrouw Laura waren net van plan om richting Curaçao te vertrekken voor een vakantie van een paar weken.

Gevallen

De Rotterdamse zanger stond op het punt om te vertrekken naar Curaçao, maar helaas moet dat even uitgesteld worden. Aan het AD vertelt Lee dat hij net terug is uit het ziekenhuis en nu naar een revalidatiecentrum gaat om te herstellen. “Een geval van een ongeluk in een klein hoekje, want ik struikelde per ongeluk over een tapijt dat ze kwamen leggen. Een lullige vertoning. En als je dan valt, helpt de leeftijd ook niet mee, hè. Ik voelde meteen dat het mis was. Heel vervelend, heel pijnlijk ook”, zegt Lee.

Operatie

De You’ll Never Walk Alone-zanger is meteen geopereerd in het ziekenhuis. “Dat hebben de artsen vakkundig gedaan”, stelt hij. De Rotterdammer heeft nog een lange weg te gaan voor hij weer helemaal de oude is. “Maar ik moet helemaal opnieuw leren lopen. En ik liep natuurlijk al lastig. Ik heb nu een rollator, maar als je een nieuwe heup hebt, moet je eigenlijk zo snel mogelijk aan de bak. Uiteraard wel voorzichtig, maar we zijn van de niet-lullen-maar-poetsen-generatie. Dus we gaan ervoor”, aldus Lee.

Het komt allemaal wel op een ongelukkig moment voor de zanger, al helemaal omdat hij net een zware verhuizing achter de rug heeft van Scheveningen naar Rotterdam. “Een vermoeiende verhuizing. Daarom keken we heel erg uit naar onze vakantie op Curaçao komende weken. Die hebben we moeten uitstellen.” Sterkte, Lee!

Lees ook: Orgel Joke nog te ziek om liedjes te spelen: ‘Ik mis het’

Bron: AD | Beeld: Brunopress