Babynieuws! Epke Zonderland wordt voor derde keer vader

epke zonderland

De topsporter onthult ook het geslacht van hun aankomende spruit

Vrolijk nieuws! Olympisch kampioen Epke Zonderland deelde namelijk gisteravond een zonnig vakantiekiekje van zijn gezinnetje. Hiermee kondigde hij aan dat zij een derde kindje verwachten. Ook liet hij direct weten of ze een jongetje of meisje krijgen.

Gezinnetje Epke Zonderland

Zowel Epke Zonderland als zijn vrouw Linda Steen deelden gisteravond een zoete vakantiefoto. Bergen, water, ondergaande zon, en een gelukkig gezin: het zag eruit als een zomer om van te dromen. Maar de foto was niet zomaar een vakantiekiekje. Steen houdt namelijk trots haar zwangere buik vast: het stel krijgt een derde kindje! Mocht je het op de foto nog niet gespot hebben, in zijn bijschrift draait Zonderland er niet omheen: hier gebruikt namelijk de hashtag #babyontheway.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Epke Zonderland (@epkez)

En het wordt een…

Ook valt uit het bijschrift al op te maken of de twee een jongetje of meisje verwachten. “Een geweldige zomer gehad met mijn jongens en twee prinsessen”, schrijft de topsporter. Het ziet er dus naar uit dat het gelukkige gezinnetje binnenkort met een dochter wordt verblijd. Zo krijgen broertjes Bert en Jan er een klein zusje bij.

Wij wensen de familie Zonderland in elk geval heel veel geluk met de aankomende spruit!

Lees ook: Epke Zonderland stopt met topsport na teleurstelling Olympische Spelen

Bron: Instagram @epkez | Beeld: Brunopress