Erica en Martien Meiland over kritiek op Maxime: ‘Het raakt ons niet’

Onlangs werd Maxime overspoeld met kritiek op haar gedrag

Deze week deelde de zwangere Maxime een stralend kiekje op Instagram. Tussen de vele complimenten door kreeg de realityster ook bakken kritiek over zich heen. Erica en Martien laten nu van zich horen.

‘Verwend nest’

Na de Chateau Meiland-uitzending van afgelopen maandag kreeg Maxime Meiland de wind van voren. In reacties op een Instagram-bericht kreeg de blondine herhaaldelijk te horen dat haar gedrag tegenover haar ouders niet door de beugel kon en dat ze een ‘verwend nest’ is met een ‘kinderlijk karakter’, aldus haar volgers. In de bijna duizend reacties op Maxime’s laatste foto regent het ook complimenten, maar helaas voor de Chateau-ster lijkt de kritiek de overhand te hebben.

Reactie Erica en Martien

De kritiek die Maxime te verduren krijgt, laat haar ouders echter koud. “Het raakt ons niet”, vertellen Erica en Martien in een statement aan De Telegraaf. Zelf hebben ze het ook niet altijd makkelijk met het gedrag van hun jongste dochter, maar ze weten dat ze een groot hart heeft.  “Wij kunnen haar ook wel eens achter het behang plakken, maar we zijn heel close met Maxime.”

Niet veel gewend

Ook willen Erica en Martien benadrukken dat op televisie niet alles even goed overkomt. “Kijkers hebben soms al commentaar als Martien bijvoorbeeld het woord Pipo gebruikt als hij het over Leroy heeft. Mensen zijn niet veel gewend. Voor ons is dit zeker geen afkraken: we zijn gek op Leroy.”

Eigen huis

Sinds kort woont Maxime niet meer met haar ouders onder één dak. Samen met Leroy en dochtertje Claire heeft ze haar eigen woning in Noordwijk betrokken. Wanneer haar ouders haar ‘achter het behang’ dreigen te plakken, heeft ze dus een eigen stek om zich terug te trekken.

Lees ook: Maxime Meiland showt vol trots groeiende babybuik

Bron: Story | Beeld: Brunopress