Erica Meiland geeft kijkje in portemonnee van de Meilandjes

Erica Meiland

Volgens Erica loopt hun salaris in de miljoenen 

De familie Meiland is ontzettend populair. Elke aflevering van Chateau Meiland zitten er minstens een half miljoen mensen aan de buis gekluisterd. Maar de Meilandjes zijn niet alleen bezig met televisie, aan 7DTV verklapt Erica Meiland nu dat ze bezig zijn met het opzetten van een webshop. En dat levert natuurlijk flink wat geld op.

Miljoenenbedrijf

Naast voormalig kasteeleigenaren en tv-sterren zijn de Meilandjes ook keiharde ondernemers. Daarom schoof Erica Meiland aan bij Ronnie Overgoor van het zakelijke YouTube-kanaal 7DTV om alles te vertellen over het ondernemerschap, de tv-wereld en opkomende projecten. Want dat het bedrijf van de Meilandjes goed loopt, dat is wel duidelijk. Martien en Erica behoren momenteel tot de best verdienende tv-sterren in Nederland, zo vertelt ze aan Ronnie. Daarmee harken ze meer dan een miljoen per jaar binnen, geld dat in hun BV terechtkomt.

Ronnie vraagt zich vervolgens af of het bedrijf van Erica en Martien bestempeld kan worden als een miljoenenbedrijf. “Per jaar bedoel je? Dat kun je wel een miljoenenbedrijf noemen, denk ik, ja”, laat Erica weten. “Niet heel veel miljoenen hoor.” Erica en Martien delen de inkomsten “50/50”, vertelt ze. Dochters Maxime en Montana zitten niet in het bedrijf van hun ouders, maar krijgen natuurlijk wel een riante vergoeding voor hun rol in Chateau Meiland.

Webshop

Die miljoenen hangen uiteraard samen met de ongekend grote populariteit van de Meilandjes. Of Erica niet bang is dat ze over een paar jaar niet meer in de smaak vallen bij de kijkers? “Het zal op een dag wel klaar zijn, ja”, zegt ze realistisch. “Als het zo ver is, dan heeft dat ook weer voordelen.” Toch houdt ze zich er niet te veel mee bezig. “Hoe moet je je daarop voorbereiden?”

Stilzitten en wachten tot het moment daar is, doet ze in ieder geval niet. Sterker nog: Erica heeft net een nieuwe activiteit toegevoegd aan de BV van de Meilandjes. Ze gaat namelijk een heuse webshop opzetten. Om wat voor webshop het gaat, wil ze helaas nog niet verklappen. Wij zijn in ieder geval reuze benieuwd! Wordt vervolgd…

Lees ook: Maxime Meiland deelt prachtige zwangerschapsfoto ter ere van jarige Leroy

Bron: Grazia | Beeld: Brunopress