Erica Meiland schenkt klare wijn over ex Sander

Erica vertelt hoe het echt zat tussen haar en de privédetective

In maart werd bekend dat Erica Meiland opnieuw de liefde gevonden had bij privédetective Sander, maar die vlam is nu alweer uitgedoofd. Waarom het precies is uitgegaan? Erica had zo haar redenen, zo zal ze vertellen in haar aankomende biografie De motor achter de Meilandjes

Exen

De biografie, die door niemand minder dan Jan Dijkgraaf wordt geschreven, biedt ons een ander kijkje in het leven van Erica. Jan – die ook het boek over Martien schreef – geeft alvast een kleine spoiler in gesprek met weekblad Weekend. “Er staan er twee in die echte exen zijn, Peter en Ivo, maar ook mensen die zich hebben gepresenteerd als de nieuwe man – als je begrijpt wie ik bedoel.” Enne, dat gaat natuurlijk ook over Sander.

Onthulling

Jan stelt dat Sander ‘nog geen seconde’ de nieuwe man in Erica’s leven was. Volgens hem is er nooit sprake geweest van een echte relatie. “Iedereen dacht echter dat het wél zo was, omdat hij daarmee de publiciteit opzocht, dus nu moet ze wel de waarheid vertellen.” Erica vertelt daarom een juicy onthulling over de privédetective: “Laat ik het zo zeggen: de bladen zouden om dit nieuws vechten.” Wat zou ze hiermee bedoelen? We zullen moeten wachten op de biografie.

Lees ook: Na Martien Meiland krijgt nu ook Erica eigen biografie

Bron: Superguide | Beeld: BrunoPress