Erica Meiland over verhuizen naar nieuwe woning: ‘Er was geen privacy’

Erica en Martien blijven in Noordwijk

Op televisie is familie Meiland druk bezig met het verhuizen naar hun nieuwe miljoenenvilla in Noordwijk. Hier was al te zien dat Erica veel moeite had met de verhuizing, tot grote zorgen van Maxime. Gisteren is bekendgemaakt dat de verhuisdozen weer van zolder mogen. Familie Meiland gaat namelijk opnieuw verhuizen.

Bezorgd

Maxime Meiland is tijdens de aflevering openhartig over haar moeder. “Ze huilde vanochtend”, deelt Maxime. “Mama wil gewoon niet weg, dat is het probleem. Je ziet ook aan haar dat ze niet lekker in haar vel zit. Maar ja, daarom denk ik: we moeten het haar zo makkelijk mogelijk maken.” Volgens Maxime komt het heel weinig voor dat haar moeder huilt. “Papa is vrij emotioneel, maar als mama huilt… dan is er echt wel wat aan de hand. Dat doet ze nooit”, legt Maxime uit.

Gebrek aan privacy

De aflevering van Chateau Meiland is al eerder opgenomen, want gisteren werd bekend dat de woning alweer te koop staat. Naast dat Erica zich daar toch niet helemaal kon aarden, is er nog een ander probleem: de privacy. Door de ligging van de woning hebben de Meilandjes namelijk helemaal geen privacy. En met alle hordes fans aan de deur is dat niet heel fijn. “Dit is een heel mooi plekje”, vertelt Erica in RTL Boulevard. “Alleen de hele dag rijden hier mensen rond en sommigen bellen zelfs aan.” Met alle fans die soms aanbellen en op de foto willen, komen de Meilandjes niet helemaal tot rust.

Nieuwe woning

Gelukkig hebben ze al een nieuwe woning op het oog. Wederom in Noordwijk en met een dikke oprit. “Toen kwam er een heel leuk huis op de markt en dachten we: laten we gaan kijken. Dat hebben we gekocht”, gaat Erica verder. Erica en Martien weten nu precies waar ze op moeten letten. “Het is op een hele rustige plek en met een laantje en dan een hek. Als je in je tuin zit, ziet niemand je en jij ziet niemand.” Hopelijk gaat het nu wel goed!

Lees ook: Montana Meiland openhartig over eigen kinderwens

Bron: Veronica Superguide 1, 2 | Beeld: BrunoPress