Estavana ziet trouwen met Rafael van der Vaart niet zitten: “Nu? Nee, opsodemieteren”

Trouwen zit er niet in voor Raf en Estavana

Estavana Polman en Rafael van der Vaart leerden elkaar kennen in februari 2016 en zijn nog steeds dolverliefd op elkaar. De liefde tussen de twee sporters werd vier maanden geleden ook nog eens bekroond met de geboorte van hun dochtertje Jesslyn, maar een huwelijk zit er de komende tijd niet in.

Althans, niet als het aan Estavana ligt in ieder geval!

Esbjerg
In het programma Van der Vorst Ziet Sterren laat Estavana weten dat de geboorte van hun dochter bijzonder genoeg is en dat ze zo gelukkig is. Rafael daarentegen lijkt een tweede bruiloft wel zien zitten. Sterker nog: zijn eerste appje naar Estavana was: ‘’Wil je met me trouwen?’’ In het programma was te zien hoe het stel momenteel samen met de baby in een modern appartement in het Deense stadje Esbjerg woont. Estavana’s contract bij club Team Esbjerg loopt nog tot de zomer en daarom blijven ze daar voorlopig nog wonen.

Opsodemieteren
Een huwelijk zit er als het aan Estavana ligt nog niet in, ook al heeft Rafael alle tijd om een bruiloft te plannen nu zijn voetbalcarrière op een lager pitje staat. “Trouwen? Nu? Nee! Opsodemieteren, nee. Doei.’’ Estavana geeft aan heel gelukkig te zijn met de situatie zoals die nu is. “We hebben een kindje. Dat is onze eeuwige band. Dan had Raf maar niet moeten trouwen van tevoren.’’ Nou, dat is in ieder geval klare taal! Bekijk het fragment zelf hieronder:

Dit bericht bewaren? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: Van er Vorst Ziet Sterren | Beeld RTL XL