Estelle Cruijff over brute beroving: ‘Ik heb de longen uit m’n lijf gegild’

Estelle werd hardhandig tegen de grond gewerkt

Estelle Cruijff werd begin november slachtoffer van een gewelddadige straatroof, waarbij haar gouden Rolex werd gestolen. Het gebeurde vlak bij haar huis, terwijl ze van de scooter stapte. ”Voor ik het wist, lag ik op de grond”, vertelt ze openhartig in het zomerboek van LINDA.

Het stijlicoon doet een boekje open over de beruchte nacht.

Slow motion

In het blad vertelt Estelle openhartig over de brute beroving. ”Het ging heel snel, maar tegelijkertijd juist helemaal niet. Een soort rare slow motion”, legt ze uit. De overvallers gingen ervandoor met haar gouden Rolex. Estelle kan het haast nog niet bevatten. ”Ongelooflijk dat je daarvoor iemand hardhandig tegen de grond werkt.”

Te grazen

Naast de buitgemaakte Rolex, bleef Estelle zelf ook niet ongedeerd. Ze werd door de drie mannen bruut mishandeld -volgens John van den Heuvel zelfs gewurgd- en ze hield er een hersenschudding aan over. ”Je voelt je heel kwetsbaar, want iemand heeft aan je gezeten en je privacy geschonden. Ze hebben me behoorlijk te grazen genomen, dat had ik nog nooit meegemaakt. Ik heb de longen uit mijn lijf gegild.” De ex-vrouw van Ruud Gullit laat weten zelfs even bang te zijn geweest dat ze het voorval niet meer na zou kunnen vertellen.

Trauma

De overval heeft diepe indruk gemaakt op Estelle. Zo durfde ze de eerste weken niet alleen over straat. Inmiddels gaat het weer wat beter, ”maar uiteindelijk blijft het natuurlijk wel een trauma.” Ze is er dan ook door getekend, vertelt ze aan LINDA. ”Ik ben alerter geworden en kijk meer om me heen, waar ik ook ben. Ik probeer spontaan te blijven, maar ben ook gefocust.”

Koppie omhoog

Toch probeer de influencer zich niet te laten kennen. ”Ik heb altijd geleerd: don’t fight your fears, face them. Je moet er echt doorheen en dat is lang niet altijd makkelijk. Af en toe krijg ik nog steeds de rillingen.”

Lees ook: Humberto Tan ging in therapie: ‘Voor een huwelijk moet je vechten’

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Hollandse Hoogte, fotograaf: Mario Nap