Estelle openhartig over relatie en breuk met Badr Hari: “Het was zwaar voor me en heel verdrietig”

Estelle

Estelle: “Het was een hele verdrietige periode”

Estelle Cruijf heeft zich voor het eerst openlijk uitgelaten over haar breuk met bokser Badr Hari. Dit deed ze in de het RTL-programma Johnny Into The Wild, waarbij Johnny de Mol haar meenam naar Kenia. Dat Estelle’s privéleven niet altijd even vlekkeloos is verlopen is bekend, maar gelukkig voor haar zijn die tijden nu anders. 

Ze vertelt openhartig over haar voorkeur in mannen, Badr Hari en de affaire rondom de mishandeling.

Eenzaamheid
“Ik zit nu in een periode waarin ik me veel lekkerder voel dan daarvoor. Het was zwaar voor me en emotioneel ook”, vertelt ze. Ook heeft ze het over het feit dat ze zich een langere tijd heel eenzaam gevoeld heeft. Het voelde voor haar soms alsof ze in een isolatie terecht kwam. Tevens werd ze gek van alle media-aandacht: “Ik was echt in staat om die camera in de reet van de cameraman te trappen totdat hij polaroid zou gaan spugen.”

Vader
De relatie die de 39-jarige blondine had met Badr Hari is niet onbesproken voorbij gegaan. Dat heeft een grote impact op haar gehad. “Ze zeggen altijd dat je een man uitzoekt die een beetje op je vader lijkt. Nou, dat is me goed gelukt”, lacht ze met een knipoog naar de strenge opvoeding die ze gehad heeft. “Ik hou niet van doetjes. Ik val op persoonlijkheid, op een man die een mening heeft.” Wanneer Johnny haar vraagt naar de reden van haar relatie met Badr vertelt ze dat haar relatie met Ruud Gullit al een niet zo goed meer liep. Ze werd verliefd en dat ‘overschaduwt dat toch met andere aspecten die op dat moment als een donkere wolk elke keer een beetje terugkomt’, aldus Cruijff.

Sensation
Ook laat de blondine zich voor het eerst uit over de spraakmakende affaire die liep rond Badr. Hij mishandelde tijdens het dansevenement Sensation zakenman Koen Everink. Zij raakte toen ook betrokken bij de zaak, ondanks dat ze dat eigenlijk niet wilde. “Ik vind het moeilijk om het daarover te hebben. Ik vind en vond het een heel verdrietige periode. Dat was het voor iedereen. Ik hoop dat dat stukje ook afgesloten is en we verder kunnen met ons leven.” Ze eindigt met een levensles: “Op school krijgt je eerst les en dan de toets. In het leven krijg je eerst de toets en dan de les.”

Dit later nog eens lezen? Pin ‘m op Pinterest!

Bron: AD | Beeld: Hollandse Hoogte