Schattig: Eva Jinek wenst haar opvolgster op wel hele lieve wijze succes

De zwangere presentatrice plaatst een lieve foto op Instagram

Eva Jinek zal een tijdje niet meer te zien zijn in haar talkshow. De presentatrice is zwanger van haar eerste kindje en heeft laten weten een week eerder dan gepland te stoppen met de presentatie van de talkshow. Door verschillende zwangerschapskwaaltjes werd de presentatrice gedwongen eerder afscheid te nemen. 

De 40-jarige geeft toe dat het een lastig besluit was.

Zwangerschapskwalen

Tijdens haar laatste show vertelde Eva dat ze een week eerder stopt met Jinek, iets wat lastig voor haar is. “Ik vond het moeilijk om mijn grens aan te geven, maar ik moet voor mijn kind kiezen. Ik ben moeder”, vertelt ze. De blondine licht toe dat haar bloeddruk iets te hoog is en dat ze last heeft van verscheidene zwangerschapskwalen. “Ik ga niet mijn benen op tafel leggen om te laten zien hoe dik mijn enkels zijn, maar het gaat gewoon niet meer.” Ook vertelde ze heel erg uit te kijken naar het moederschap: “Ik kan niet wachten om moeder te worden en ik verheug me erop om daarna weer terug te keren op mijn vertrouwde plek.”

Terugkeer

Pas in januari zal Eva weer terugkeren met haar show. Haar vervanger is Nadia Moussaid, die de kijker van NPO 1 nu zal vermaken met haar programma Laat op Eén. Omdat Eva een week eerder met verlof gaat, zal ook haar show een week eerder op de buis verschijnen. Haar opvolgster heeft ze nu op een hele lieve manier succes gewenst via Instagram: “Vanaf morgenavond mag ik rond de klok van elf uur samen met jullie heerlijk op de bank liggen en neemt mijn collega Nadia Moussaid de honneurs waar op de late avond. Ze is er klaar voor en ze heeft er veel zin in. Ik wens haar succes en vooral plezier!”

Lees ook: Eva Jinek stopt vroegtijdig met Jinek: ‘Het gaat gewoon niet meer’

Dit bericht bewaren? Pin hem dan op Pinterest

Bron: Libelle | Beeld: videostill