Eva Jinek heeft wel oren naar presenteren Eurovisiesongfestival

‘Je zou wel een mafkees zijn als je daar nee tegen zegt’

Eva Jinek zou dolgraag het Eurovisiesongfestival presenteren in 2020. Dat zei de journaliste maandagavond in het programma Opium. Jinek liet weten nog niet te zijn gevraagd, maar ze ziet de presentatie van het Songfestival als ”de grootste klus op aarde” en stelde ”dat je wel een mafkees moet zijn om daar nee tegen te zeggen.”

Vind jij Eva Jinek een geschikte presentatrice voor het Songfestival?

Eurosongfestival 2020

Het Eurovisiesongfestival vindt volgend jaar in Nederland plaats, nadat Duncan Laurence dit jaar het liedjesspektakel won. Waar in Nederland het evenement in 2020 precies wordt gehouden en wie het gaat betalen, is vooralsnog onbekend. Toch wordt er al volop gespeculeerd over de mogelijke presentatoren van het Songfestival. Verschillende BN’ers hebben al laten weten de presentatie graag op zich te willen nemen.

Mafkees

Eva Jinek was gisteravond te gast in het programma Opium. Wanneer presentator Cornald Maas, die tevens commentator van het Songfestival is, haar vraagt of ze al gevraagd is voor de presentatie, antwoordt ze: ”Natuurlijk ben ik daar niet voor gevraagd.” Wel laat ze weten het graag te willen doen. ”Het is de allergrootste presentatieklus op aarde, dan ben je natuurlijk wel een mafkees als je daar nee tegen zegt.”

Eva versus Chimène

Naast Eva Jinek, liet ook Luv-zangeres Chimène van Oosterhout weten graag één van de presentatoren van het Eurovisiesongfestival te willen worden. Zij spreekt namelijk zeven talen vloeiend en zou daarom graag de presentatie van de puntentelling voor haar rekening willen nemen. Dit meldde ze onlangs in het radioprogramma ‘t Wordt nu laat.

Lees ook: Nieuwe ZOOP film in aankomst? De voormalige cast ziet dit wel zitten

Wil je dit artikel bewaren? Pin ‘m dan op Pinterest!

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Videostill