Eva Jinek deelt flinke sneer uit naar Bridget Maasland

eva bridget

De presentatrice heeft geen goed woord over voor Bridget

Eva Jinek heeft het helemaal gehad met Bridget Maasland. Bridget suggereerde bij RTL Boulevard dat Eva zwanger zou zijn en dat zij daarom haar talkshowplekje in de zomer afstaat aan Humberto Tan. Eva is echter helemaal niet zwanger en vindt het dan ook belachelijk dat Bridget zulke uitspraken doet, zegt zij in de Nouveau

Volledig gediskwalificeerd

“Dat nota bene een vrouw eraan meewerkt”, reageert Eva geshockeerd op de uitspraken van Bridget. “Mijn broek zakte ervan af. Die twee hebben zich in mijn ogen volledig gediskwalificeerd.” Met ‘die twee’ doelt zij op Bridget en Rob Goossens, die ook regelmatig aanschuift bij RTL Boulevard. Ook hij deed een duitje in het zakje over de vermeende zwangerschap van Eva.

Broddelwerk

Eva heeft dan ook geen goed woord over voor Rob. “Ik kon niet geloven wat ik zag. Dat een ongeïnformeerd iemand in een roddelprogramma als RTL Boulevard zoiets maar gewoon kan roepen. Het zou je baan zijn, om zulk broddelwerk af te leveren.”

Reactie Humberto

Humberto Tan, die na twee jaar afwezigheid weer terugkeert op de late avond, noemde de roddel over Eva’s vermeende zwangerschap eerder al ‘idioot’. “Dat wordt niet geconcludeerd, dat wordt gewoon gesuggereerd. Ja idioot, ik zou niet weten waarom”, zei hij in radioprogramma Veronica Inside. Toen Wilfred Genee nog eens benadrukte dat het ongepast is om daarover te speculeren, was Humberto het daar helemaal mee eens. “Welnee man, daar gaat het toch helemaal niet over. Ik heb geen idee.”

Lees ook: Bridget Maasland krijgt stortvloed aan beledigingen na verloving André en Monique

Bron: Shownieuws | Beeld: Brunopress